Välj en sida

Våra apparater

CASMARA ACTIVATOR PEN

NYHET!

Casmara Activator Pen

Vi utökar den nya kategorin CASMARA PROFESSIONAL ADVANCE genom att lansera ett nytt sortiment av produkter: Biologiska ampuller, tillsammans med den nya tekniken för “Microneedling” CASMARA Activator Pen. Denna nya kategori gör det möjligt för professionella att täcka en ny nischad marknad för kunder som letar efter metoder som ligger mellan invasiva och icke-invasiva.

 

Läs mer här (pdf) Engelsk text.

CASMARA BEAUTY GUN

NYHET!

Casmara Beauty Gun

Kosmetisk apparat som kombinerar två olika kompletterande tekniker som arbetar i perfekt samverkan i en och samma maskin:
JONISERING OCH ELEKTROSTIMULERING.

Tack vare kombinationen av dessa två tekniker, som agerar simultant, kan en professionell hudterapeut utöva icke-invasiva ansikts- och kroppsbehandlingar med otroliga resultat.

Läs mer här (pdf) Engelsk text.

CASMARA JONTOFORES

Casmara Jontofores

Svag ström på huden för djup penetration

Jontofores är en gammal teknik som använder svag ström för att få ett läkemedel, hudkräm eller serum att tränga djupt ner i huden. Man skulle kunna referera till tekniken som “en injektion utan nål.”

När strömmen har samma laddning som masken så vill vitaminerna ifrån den strömförande elektroden och ner i huden. Tack vare tekniken så ser man ett otroligt resultat efter behandlingen.

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig