WEBBSHOP
Välj en sida

Våra apparater

NYHET!

Eye Perfection Massage Glasses

Nu kompletterar vi salongen med behandling för ögonkonturen genom att lansera Eye Perfection MASSAGE GLASSES: pressoterapi glasögon, ideala för att starta behandlingen med några minuters intensiv avslappning, som ger en trevlig sensorisk upplevelse. Reducerar stress och ger kunden en intensivt avslappnande erfarenhet.

 

Läs mer här (pdf)

Casmara Activator Pen

Vi utökar den nya kategorin CASMARA PROFESSIONAL ADVANCE genom att lansera ett nytt sortiment av produkter: Biologiska ampuller, tillsammans med den nya tekniken för “Microneedling” CASMARA Activator Pen. Denna nya kategori gör det möjligt för professionella att täcka en ny nischad marknad för kunder som letar efter metoder som ligger mellan invasiva och icke-invasiva.

 

Läs mer här (pdf) Engelsk text.

Casmara Jontofores

Svag ström på huden för djup penetration

Jontofores är en gammal teknik som använder svag ström för att få ett läkemedel, hudkräm eller serum att tränga djupt ner i huden. Man skulle kunna referera till tekniken som “en injektion utan nål.”

När strömmen har samma laddning som masken så vill vitaminerna ifrån den strömförande elektroden och ner i huden. Tack vare tekniken så ser man ett otroligt resultat efter behandlingen.

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig