WEBBSHOP
Välj en sida

Recovery Lip Balm

12ml / 0.4 fl.oz.

Behandling för perfekta läppar, lätt tonad och med anti-age effekt.

Global Age System – 97% naturlig

Med vård av ett av de mest känsliga områdena på kroppen i tankarna lanserar CASMARA UrbanProtect Recovery LIP BALM; En multifunktions produkt för omedelbart perfekta läppar med en delikat lätt ton av Rose Gold, som intensivt reparerar, ger volym, skapar en skyddande sköld för stadsliv och förhindrar ålderstecken och återställer läpparnas skönhet och ungdom.

UrbanProtect Recovery LIP Balm är en intensiv hydro-närande läppbehandling baserad på organiska naturliga ingredienser, med en delikat Rose-Gold-ton, som reparerar, ger komfort och förskönar läpparna direkt, vilket ger fyllighet och fasthet. Dessutom förstärker dess extraordinära anti-föroreningsformel den skyddande barriären på läppens hud, vilket skapar en sköld mot effekten av fria radikaler, föroreningar (föroreningar och kemiska medel) och solstrålning.

Visa upp vackra och omhändertagna läppar varje dag.

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Inklusive de mest känsliga. Speciellt rekommenderad för den som behöver reparera eller försköna läppområdet.

Verkan

Uppmjukande, reparerar intensivt och hjälper till att påskynda processen för naturlig hudförnyelse.
Perfekt, förbättrar och förskönar läpparna direkt.
Anti-föroreningar och antioxidantverkan som stärker hudens skyddsbarriär genom att skapa en skyddande sköld mot de tre huvudsakliga föroreningarna (atmosfärisk förorening, kemiska medel och solstrålning).
Fuktar och ger näring med en rik textur, omedelbart och varaktigt resultat.
Ger omedelbar volym.

Resultat

Läppar skyddade mot föroreningar och solstrålning.
Reparerade och djupt hydratiserade läppar.
Intensiv känsla av komfort / välbefinnande.
Mer fylliga och fasta läppar, synbart föryngrade.

Ingredienser

HYALURONSYRA: ingrediens med ultra-återfuktande, omedelbar och varaktig verkan som tränger igenom läppens hud och bildar en skyddande film som upprätthåller optimala vattennivåer samtidigt som man fyller ut små rynkor.

MORINGA SMÖR: extraordinärt smör med oändliga medicinska fördelar. Den fantastiska kombinationen av antioxidanter A, C, E och mineraler, förhindrar de fria radikalernas negativa verkan och skapar en omedelbar skyddsbarriär. Dessutom innehåller den ett högt innehåll av behensyra, som ger exceptionella reparationsegenskaper och påskyndar reparationen av sprickor och problem orsakade av uttorkning.

DRAGON´S BLOOD LP: 100% naturligt anti-aging-komplex som intensivt mjukar upp, ger näring, förnyar och skyddar läpparna. Dess extraordinära komponenter förbättrar och påskyndar regenereringen av torra och spruckna läppar. Dessutom har den en intelligent föroreningseffekt som kan stimulera hudens antioxidant och avgiftnings system. Dess avancerade formel förbättrar synligt utseendet och hjälper till att förhindra synliga ålderstecken i läppens känsliga område.

PERFECTLIP+: aktivt rikt på sinalbin som har en volymökande verkan på läpparna. Dess verkan ger en varm känsla som synligt förbättrar utseendet på läpparna från insidan, vilket orsakar en ökning i volym och hydrering och definierar och förskönar läpparna direkt. Resultat från den första appliceringen.