WEBBSHOP
Välj en sida

Recovery Hand Cream

Reparerande anti-förorening och anti-age behandling för händerna.

Global Age System – 95% naturlig

CASMARA utökar sin UrbanProtect kollektion med en till viktig vän. En revolutionerande anti-age och anti-förorening formel som reparerar och skyddar, förbättrar utseendet på ålderstecken och förhindrar fotoåldrande. 

Dess depigmenteringseffekt jämnar ut hudtonen och förhindrar uppträdande av åldersfläckar, vilket hjälper dig att stoppa tidens gång i det känsliga området i händerna. 

UrbanProtect Recovery Hand Cream upptäcker på ett intelligent sätt de mest skadade områdena och verkar på dem genom att reparera dem och ger extraordinär elasticitet, samtidigt som den stärker skyddsbarriären på huden på händerna, skapar en sköld mot påverkan av fria radikaler, föroreningar (föroreningar, blått ljus och kemiska medel) och fotoåldrande. 

Hemligheten med unga händer!

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Inklusive känslig hud. Speciellt lämplig för extra torr, grov eller skadad hud som behöver omedelbar reparation.
Unisex formel.

Verkan

Hjälper till att korrigera och skydda mot effekterna av fotoåldrande och dämpar åldersfläckar.
Stärker hudens skyddsbarriär genom att skapa en skyddande sköld mot de tre huvudsakliga föroreningarna (atmosfärisk förorening, blått ljus och kemiska medel).
Intensivt reparerande och hjälper till att påskynda processen för naturlig förnyelse av huden.
Hydrerar och ger näring med en textur med snabb absorption utan att kännas fet.

Resultat

Skyddad hud mot föroreningar och fotoåldrande.
Reparerad och djupt hydratiserad hud.
Ålderstecken och mindre skönhetsfel omedelbart uppmjukade.
Enhetlig ton och sammetsmjuk hud.
Mjuka och silkeslena händer.

Ingredienser

PASSIONSFRUKT: Koncentrerad naturlig aktiv ingrediens av värdefulla molekyler av jungfruolja från PASSIONSFRUKT som återställer och återvinner läderhuden och stimulerar “nyckelmarkörerna” som finns i vår hud naturligt (hyaluronsyra, proteoglykaner, kollagen och elastin). Den upptäcker på ett intelligent sätt de mest skadade områdena och verkar på dem genom att reparera dem och ge extraordinär elasticitet.

POLLU-BLOCK: Naturlig ingrediens som skapar en sköld mot föroreningar på huden. Verkar genom att bilda en barriär mot tre typer av föroreningar: ultraviolett ljus, atmosfärisk förorening och kemiska medel, vilket förhindrar fotoåldrande och uppkomst av mörka fläckar.

NIACINAMID: Innovativ aktiv ingrediens med fuktgivande och anti-age krafter som stimulerar bildningen av kollagen, vilket förbättrar hudens elasticitet med en depigmenterande effekt som förenar tonen.

TRI-NATURAL WAXES: 100% naturlig växtbaserad hydro-närande aktiv ingrediens, baserad på en blandning av Jojoba-, Mimosa- och Solros vax som ger näring och en hög kapacitet av vattenretention. Ger en lätt, silkeslen och sammetsmjuk känsla.

HYDRA BALANCE: Ingrediens som hydratiserar huden intensivt och respekterar den till fullo. Med återställande egenskaper som förbättrar utseendet på ålderstecken och skadad hud, samtidigt som det hjälper hudens naturliga förnyelseprocess.

VITAMIN E: Näringsämne med antioxidanter och egenskaper som skyddar huden mot fotoåldrande och anti-fria radikaler, viktigt för ung och strålande hud.