WEBBSHOP
Välj en sida

TENSE-LYFT

 

Omstrukturerings kräm för hals, dekolleté och byst

Huden på halsen, dekolleté och byst är särskilt känslig, är mer sårbar för uttorkning, utseende av rynkor, hängande och / eller ojämn ton; Därför är det ett av de områden som mest förråder vår ålder.

CASMARA-laboratoriet har skapat en extraordinär behandling och förebyggande kräm, som för första gången smälter samman i sina formelaktiva ingredienser som verkar på de 5 nyckelåtgärder som orsakar åldrande i nackens känsliga, dekolleté och byst.

Vem är den för?

Unisexbehandling och förebyggande formel lämplig för hud med rynkor, slapphet och förlust av densitet, samt förlust av fasthet i den känsliga huden i nacken, dekolleté och bröst.

Viktigt komplement för dem över 35 år, när huden lider en betydande minskning av syntesen av element som är ansvariga för dess fasthet och elasticitet.

Verkan

Föryngrande. Omedelbar effekt. Omedelbart suddar ut utseendet på tecken på åldrande (rynkor, slapphet, hängande och åldersfläckar).

Lyfteffekt. Tredubbla fastande åtgärder. Ökar nacken, dekolleté och bystelasticitet, behandlar hängande och håller huden fast och fyllig.

Rynkfyllmedel. Företag rynkor, minskar deras djup och längd. Minskar rynkor och förhindrar tecken på åldrande i dessa områden.

Långvarig fuktighetskräm. Återfuktar de djupaste hudcellerna, vilket ger intensiv och långvarig hydrering samtidigt som den ger näring åt huden, vilket förhindrar tecken på åldrande.

Jämnar ut hudtonen. Reparerar och skyddar mot foto-åldrande och jämnar ut hudtonen, vilket hjälper till att mjuka upp och förhindra utseende av mörka fläckar.

Resultat
Omdefinierade, ungdomliga hudkonturer. Stiliserad haka och nacke, och förbättrat bröst.

Fast, smidig hud.

Mjukade rynkor.

Fyllig, rodnad hud.

Intensivt hydratiserad hud.

Ingredienser

3D TENSOR: ombyggnad av aktiv ingrediens med lyfteffekt som omstrukturerar hudmatrisen på ett liknande sätt som ung hud. Dess verkan minskar nackrynkor genom att bygga om konturer för att återställa den Y-formade definitionen av ansiktet. Det bidrar också till att minska åldersfläckar.

BIOLOGISK NEKTAR: biologisk nektar extraherad från den australiska Känguru Paw blomman med en strukturerande effekt, vilket förbättrar dermal arkitektur och fasthet samtidigt som antalet, längden och djupet av rynkor minskar.

MATRIX-T: en trippel fastande åtgärdsingrediens extraherad från jojoba. Kraftfull åtdragning av teknisk aktiv ingrediens som kombinerar 3 avancerade åtgärder för att omdefiniera nacken, dekolletage och bröstkonturer. Exklusiv kosmetisk innovation som förbättrar dermo-epidermal junction (DEJ), minskar fragmenteringen av hudens strukturella fibernät och stimulerar kollagen och elastinfibersyntes, minskar befintlig slapphet och rynkor samtidigt som huden anpassas till musklerna i nacken, dekolleté och byst.

HYDRA+: långvarig smart fuktkräm. Mycket låg molekylvikt multi-action aktiv ingrediens som tränger djupare än hyaluronsyra och kombinerar 3 avancerade åtgärder för att återförstå och upprätthålla hudens fyllighet. Tack vare sin låga molekylvikt återfuktar den de djupaste hudcellerna, vilket ger en 24-timmars superfuktande effekt med en rynkfyllningsåtgärd.

Video

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig