WEBBSHOP
Välj en sida

Power Lift 4D Super Concentrate

30 ml / 1.01 fl.oz.

ÖVERLÄGSEN FASTHET

Kraftfull anti-aging formel som redensifierar och omdefinierar ansiktets konturer.

Power Lift 4D med 4D TEKNOLOGI (hyaluronsyra med 4 olika molekylmassor), fermenterad Shiunko olja och biointelligenta peptider med direktverkan på nyckelelelementen i hudens extracellulära matrix (MEC).

Formel fri från silikoner och mineraloljor.

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Passar dig som vill bekämpa slapphet och rynkor (begynnande eller etablerade).
Liksom för dem som vill ha extraordinär anti-age vård för huden.

Verkan

Stärkande. Minskar rynkor.
24 timmars återfuktning.
Total fasthet.
Omskapande redensifierare.
Omdefinierar ansiktskonturen.

Resultat

30′ lyfteffekt.
Fyller ut rynkor från insidan.
Läppkontur omdefinierad + 33% *.
Ökning av hydratisering + 155% *.

Ingredienser

HYALURONIC 4D: Ultrahydrerande. Utfyllnad av rynkor. Hyaluronsyra komplex med 4 olika molekylmassor som verkar på fyra nivåer i huden för att bekräfta, omdefiniera samt undvika uppkomsten av tecken på åldrande. Hyaluronic 4D penetrerar de intracellulära luckorna i överhuden och läderhuden och redensifierar huden från insidan, ger hydratisering i 24 timmar, minskar vattenförlust i huden och förhindrar även skador som orsakas av föroreningar och UV ljus.

ESSENCE OF MADAGASCAR: Tensor (lyft effekt). Minskar rynkor. Extrakt av Acmella Oleracea från Madagaskar, aktiv ingrediens som effektivt reducerar rynkor och uttryckslinjer, resultatet blir synligt från den första appliceringen. Dess utjämningseffekt ger en omdefiniering av läpparnas kontur.

FERMENTERAD SHIUNKO OLJA: Kinesisk medicinskt ört rik på z-lingustilid och shikonin som ger huden extra mjukhet och fasthet. Dess åtstramande effekt beror på det faktum att det ökar antalet fibroblaster och livskraften hos dem.

BIOINTELLING PEPTIDE:  Omstrukturering-redensifiering. Stärker syntesen av proteoglykaner. Ingrediens som stimulerar syntesen av komponenterna i den extracellulära matrisen (ECM) och förstärker kollagen, vilket förhindrar fläckar i ansiktet.

Z-MARINE:  omdefinierar ansiktskonturen. Marin bioteknisk tillgång endemisk till Indiska oceanen med extraordinära egenskaper. Det ger ett omedelbart lyft och sammandragning av huden samt omformning av ansiktskonturen.