WEBBSHOP
Välj en sida

SHINE STOP BEAUTYPLAN

1 Rengöring 100ml + 1 Kräm + 2 Masker

MATT EFFEKT OCH FUKTGIVANDE BEHANDLING.

Avgiftningsverkan: absorberar överflödigt fett.

Behandlingen omfattar:

Cleanser Dermopurifying Oily skin:  hjälper till att reglera överflödig olja på huden och förhindra bildandet av finnar och pormaskar.
Djuprengöring. VARNING: Applicera ej i ögonområdet.

Shine Control kollektionen Matt Effect Cream: Smart kosmetika för fet hud.
Normaliserar talgproduktionen på ett intelligent sätt, verkar selektivt endast i de områden där huden behöver det.
Verkar gradvis, vilket ger varaktig med långvarig fuktgivning i 24 timmar.

Shine Control Alga Peel-Off Mask: formulerad av marina alger och vulkanisk jord som ger masken stor förmåga att absorbera överflödigt fett samt eliminerar smuts och föroreningar som påverkar hudens utseende. Shine Control Mask reglerar störningar och föroreningar i huden tack vare kombinationen av mineraler och dess rikedom i svavel.

 

Vem är den för?

Fet och/eller glansig hud.
Speciellt för hud som både visar tecken på uttorkning och behöver en matt effekt.
Unisex formel.

Verkan

Matt effekt och fuktgivande.

Resultat

Hydrerad, fastare och mer elastisk hud.
Balanserad hud utan glans.

Ingredienser

VULKANISK JORD: dess stora förmåga att absorbera överskott av fett eliminerar smuts och föroreningar i huden. Kombinationen av mineraler och deras rikedom i svavel verkar reglerande mot störningar i oren hud.

AZELOGLICINA®: reglerar oregelbunden utsöndring av talg och förhindrar uppkomst av akne tack vare dess antibakteriella verkan.

AQUA SHUTTLE®: intelligent fuktighetsgivare, baserad på Kiselgur.

Appliceringsfaser

STEG 1 (RENGÖRING): Applicera direkt på ansiktet, rengör och skölj av med vatten. Undvik ögonområdet

STEG 2 (KRÄM): Applicera en generös mängd av krämens innehåll på det tidigare rengjorda ansiktet. Massera in försiktigt.

STEG 3 (MASK): Häll innehållet i påse 1 plus påse 2 i locket på behållaren som fungerar som en skål. Applicera blandningen på ansiktet med smidiga och glidande rörelser utan att påföra tryck.

Applicera blandningen i en speciell ordning; börja med pannan (inklusive ögonbrynen), kinderna och ansiktets sidor och näsan från den ena sidan till den andra, helst i en enda rörelse. Täck läpparna på samma sätt. Stäng försiktigt ett öga och täck det från mitten ut. Upprepa med det andra ögat.

 Låt masken verka i minst 15 minuter. Sedan lyfter du kanterna på masken vid hårfästet och tar bort den i ett enda stycke från topp till botten. Skölj inte med vatten.

VIKTIGT: masken måste appliceras på mindre än 5 minuter, eftersom blandningen kommer att vara stel efter den 5:e minuten.