WEBBSHOP
Välj en sida

RENOVATING BEAUTYPLAN

1 Rengöring 100ml + 1 Kräm + 2 Masker

FUKTGIVANDE FÖRNYANDE BEHANDLING.

Behandlingen omfattar:

3 i 1 rengöringsmedel: multifunktionell ansiktsrengöring. Rengöring, ansiktsvatten och sminkborttagare – i ett steg. Inklusive ögon området. Mjuk och djup rengöring.

Renovating kollektionen Regenerating moisturizing cream: suddar ut små skönhetsfel och rynkor. Hjälper huden att regenerera, stimulerar och stärker kollagen och elastinfibrerna, vilket verkar perfekt för att sakta ner hudens åldrande, minska rynkor och förhindra dess uppkomst.

Renovating Alger Peel-Off Mask: formulerad med tång, aloe vera, vallmo frön och extrakt av viol. Naturliga ingredienser som tillför masken vitaminer samt ger den föryngrande, fuktgivande och lugnande egenskaper. Renovating Mask underlättar förnyelsen av skadade celler samtidigt som den hjälper till att öka vätskeretentionen i huden genom att hålla den hydratiserad.

 

Vem är den för?

Äldre hud.
Indikerad för mogen hud som visar de första ålderstecknen.
Speciellt hud som verkar uttorkad och behöver förnyelse.
Unisex formel.

Verkan

Stärkande, formande och lugnande.

Resultat

Hud som känns förnyad, återfuktad, fastare och elastisk.

Ingredienser

ALOE VERA: underlättar förmågan till förnyelse hos skadade celler samtidigt som den hjälper till att öka vätskeretentionen i huden genom att hålla den hydratiserad.

ARGIRELINE®: Anti-aging peptid sammansatt av 6 naturliga aminosyror. Botox effekt. Mjukar upp uttryckslinjer från repetitiva ansiktsrörelser.

RECOVERINE®: Extrakt av Kastanj (Castanea Sativa). Regenererar och återvinner balansen i huden.

Appliceringsfaser

STEG 1 (RENGÖRING): Applicera direkt på ansiktet, rengör och skölj av med vatten. Undvik ögonområdet

STEG 2 (KRÄM): Applicera en generös mängd av krämens innehåll på det tidigare rengjorda ansiktet. Massera in försiktigt.

STEG 3 (MASK): Häll innehållet i påse 1 plus påse 2 i locket på behållaren som fungerar som en skål. Applicera blandningen på ansiktet med smidiga och glidande rörelser utan att påföra tryck.

Applicera blandningen i en speciell ordning; börja med pannan (inklusive ögonbrynen), kinderna och ansiktets sidor och näsan från den ena sidan till den andra, helst i en enda rörelse. Täck läpparna på samma sätt. Stäng försiktigt ett öga och täck det från mitten ut. Upprepa med det andra ögat.

 Låt masken verka i minst 15 minuter. Sedan lyfter du kanterna på masken vid hårfästet och tar bort den i ett enda stycke från topp till botten. Skölj inte med vatten.

VIKTIGT: masken måste appliceras på mindre än 5 minuter, eftersom blandningen kommer att vara stel efter den 5:e minuten.