WEBBSHOP
Välj en sida

40, 50, 60… Välj ålder på din

RGnerin är en innovativ professionell behandling med en kraftfull perfektion och en fyrdubbel antirynkastrategi. Plumps, regenererar och jämnar ut huden samtidigt som repetitiva ansiktsrörelser hämmas, tack vare dess extraordinära Botox-effekt och en avancerad kombination av multifunktionella aktiva ingredienser.

Professionellt protokoll med en behandling och förebyggande åtgärder som utnyttjar vetenskapens och naturens kraft. En unik formel med hög alfahydroxisyror, aktiva ingredienser med Botox-effekt, utsökta näringsrika oljor och avancerade botaniska element för synbart yngre, suppler, redensified och rynkfri hud.

ALFAHYDROXISYROR (AHA)
OCH BETAHYDROXISYROR (BHA)

Glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra: den perfekta kombinationen av alfa- och betahydroxisyror med hög exfolierande, renande och fuktgivande effekt. Dess verkan orsakar intensiv och effektiv hudregenerering, förbättrar och jämnar ut hudens mikrorelief.

ARGIRELINE FÖRSTÄRKS®:

Nästa generations botox-liknande effekt anti-rynk produkt. Extraordinär peptid som kan hämma och/eller mildra de repetitiva muskelsammandragningar som orsakar och accentuerar utseendet på rynkor.

AMINOSYROR

Ett rikt stärkande och åtdragningskomplex som främjar kollagensyntesen och ökar aktiviteten hos den cell som ansvarar för hudens fasthet. Smart aktiv ingrediens som stärker hudens arkitektoniska struktur genom att öka dess elasticitet och fasthet.

VITAMINER (A, B5, B7, E OCH F)

Föryngrande aktiv ingrediens som stimulerar cellaktivitet, förbättrar huden totalt sett. Kraftfull anti-aging åtgärd förstärkt av vitaminernas antioxidant egenskaper, som skyddar huden mot utseendet av tecken på åldrande.

ANVÄNDNING I SALONG
ANVÄNDNING I HEMMET

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig