WEBBSHOP
Välj en sida

Absolut återhämtning för den mest krävande huden.

Med SMART Q10 GPS Technology y COSMETIC RADIOFREQUENCY

Q10 RESCUE är en revolutionerande premiumföryngrande samling med en energigivande och ombalanserande återställande åtgärd som ger intensiv näring.

En extraordinär kosmetisk formel inspirerad av radiofrekvens från CASMARA-laboratoriet, med smart geolokaliseringsteknik och naturliga aktiva ingredienser. Fungerar exakt där det behövs som en sann föryngring för att återställa energin, cellmetabolismen och balansen som är typisk för ung hud.

Q10 RESCUE ger huden en intensiv känsla av komfort och återställer balansen försämrad av avancerat åldrande. En sann absolut återhämtning, en mogen hudföryngring som återställer perfekt komfort och balans för att förbättra ålderns naturliga skönhet.

KOSMETISK RADIOFREKVENS

Världsexklusiv kosmetika inspirerad av radiofrekvens som verkar på djupa hudlager, vilket ger en äkta kosmetisk radiofrekvenseffekt.

SMART Q10 GPS-TEKNIK

Smart energigivande. Bioenergetiskt system med mikroinkapslat Q10 och dubbel geolokalisering GPS högteknologi som ökar cellenergiproduktionen och minskar oxidativ stress, återaktiverar cellerna för att intensivt vitalisera och föryngra huden.

AVANCERAD NUTRICARE

Utsökt blandning av 5 noggrant utvalda mycket närande växtoljor. Tillverkad med argan-, tsubaki- och ximeniaoljor och olivoljakoncentrat, i kombination med arktisk algolja, har den en kraftfull föryngrande verkan som hjälper till att vända åldrandeprocessen och återställer komfort och fyllighet i huden.
ANVÄNDNING I SALONG
ANVÄNDNING I HEMMET

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig