WEBBSHOP
Välj en sida

Q10 RESCUE INTENSIVE NUTRI CREAM

ULTRANÄRANDE ÅTERHÄMTNINGSKREM

Ultranärande återhämtningskräm med en mycket energigivande och återbalanserande verkan i en äkta sublim nutri-gel-struktur. Q10 RESCUE intensiv nutri-cream fungerar som en sann “absolut återhämtning” för huden, och återställer ungdomen och den komfort som förloras över tiden.

Formulerad med utsökt kraftfulla närande och föryngrande naturliga oljor och senaste generationens aktiva ingredienser kombinerat med SMART Q10 GPS-teknik, en bioenergetisk teknologi för dubbel geolokalisering.

En intelligent multi-action kosmetik som återaktiverar och föryngrar huden tack vare de höga nivåerna av näring och energi som tillhandahålls på cellnivå, och för dess revolutionerande nattlig reparationseffekt som hjälper till att återställa balansen som försämrats av avancerad åldrande, vilket ger en övergripande förbättring till huden.

På dagen ger den näring, energi, återfuktar och skyddar huden och sveper in den i ett lager av extraordinär komfort. På natten reparerar och regenererar den intensivt.

Ger en perfekt balans som hjälper till att intensivt föryngra ansiktet, vilket gör det till ett fantastiskt tillskott till kvällsrutinen.

En verklig absolut återhämtning för den mest krävande huden.

 

 

Vem är den för?

Mycket mogen hud. Formulerad för mycket mogna hudtyper (+60) och för mogen (+45), undernärd, torr, devitaliserad och/eller matt hud som visar eller börjar uppvisa obalanser som är typiska för klimakteriet, före eller efter klimakteriet. För mycket mogen hud, applicera dag och natt, vilket ökar dess nivå av reparation, skydd, energi och komfort under hela dagen. För mogen hud rekommenderas applicering endast på natten. För att förbättra reparations- och regenereringscykeln på natten och hålla huden skyddad, balanserad och ung.

Verkan

RESTORATIV: återställer optimal hudfunktion och återställer den metaboliska hastigheten som är typisk för yngre hud.

ENERGISERING: ger höga energinivåer vid nyckelpunkten, precis där huden behöver den för att återaktiveras.

ÅTERBALANSERING: reglerar obalanser som är typiska för mycket mogen hud, och mildrar effekterna av minskningen av hormoner och endorfiner.

NÄRANDE: ger de näringsämnen som krävs för perfekt hudtillstånd, vilket återställer en intensiv känsla av komfort och lätthet.

FÖRYNDANDE: verkar på alla tecken på åldrande, med en anmärkningsvärd omstrukturerande effekt som djupt bekämpar slapphet, såväl som mycket uttalade rynkor genom att minska dem i djup och kvantitet.

Resultat

Djupt näring och fyllig hud med en intensiv känsla av komfort.

Rynkor mjukas upp. Synligt fastare och smidigare hud.

Strålande, revitaliserad hy. Enhetlig ton. Ansiktet är fullt av liv.

Hudens ungdomsnivåer återställs. Synligt yngre hud.

Ingredienser

Q10 GPS: mikroinkapslat Q10 bioenergetiskt system och högteknologi som minskar oxidativ stress och återaktiverar cellenergi, vänder åldrande och intensivt vitaliserar huden.

TSUBAKI OLJA: Rik på vitaminer och mineraler, den har kraftfulla näringsegenskaper och en fuktgivande och anti-aging-verkan.

ARGAN Olja: exotisk olja med ett högt näringsvärde. Den regenererar huden och bekämpar åldrande under nattvila.

MACADAMIA Olja: utsökt ultranärande olja som intensivt mjukar upp, återfuktar och regenererar huden och återställer den elasticitet och mjukhet som är typisk för ung hud.

CHRONO BALANCE: smart epigenetisk regenererande och återfuktande aktiv ingrediens som stödjer hudens dag/nattrytm.

NY UNGDOM: återställande och balanserande aktiv ingrediens. Ökar fuktnivåer, förstärker huden genom att förbättra elasticiteten och smidigheten och minskar rynkor.