WEBBSHOP
Välj en sida

Q10 RESCUE 6 faser.

NUTRI-BEHANDLING

CASMARA Research Center syftar till att vända de tre nyckelprocesserna som ansvarar för avancerat hud åldrande med Q10 RESCUE. Denna mycket energigivande, ombalanserande och närande reparativa chockbehandling är formulerad med senaste generationens aktiva ingredienser och tekniker, inklusive SMART Q10 GPS-teknik, hormon- och β-endorfinprekursorer och radiofrekvensinspirerade aktiva ingredienser som lovar extraordinär hudföryngring.

En exklusiv och nödvändig kompletterande behandling som ger absolut återhämtning genom att vända tecken på avancerat åldrande, eliminera den känslan av obehag och intensivt föryngra mycket mogen hud.

 

Vem är den för?

Mycket mogen hud. Formulerad både som en chockbehandling för att föryngra alla mycket mogna hudtyper (+60) eller som en kompletterande behandling för mogen (+45), undernärd, torr, devitaliserad och/eller tråkig hud som visar eller börjar visa de obalanser som är typiska för klimakteriet, före eller efter klimakteriet.

Verkan

ÅTERSTÄLLANDE: återställer optimal hudfunktion, återhämtar ämnesomsättningen som är typisk för yngre hud.

ENERGIGIVANDE: ger höga energinivåer vid nyckelpunkten, precis där huden behöver återaktiveras.

REBALANCING: reglerar de obalanser som är typiska för mycket mogen hud, mildra effekterna av minskningen av hormoner och endorfiner.

NÄRING:ger de näringsämnen som krävs för perfekt hudåkomma, vilket återställer en intensiv känsla av komfort och lätthet.

FÖRYNGRING:verkar på alla tecken på åldrande, med en anmärkningsvärd omstruktureringseffekt som djupt bekämpar slapphet, liksom mycket uttalade rynkor genom att minska dem i djup och kvantitet.

Resultat

Djupt närande och fyllig hud med en intensiv känsla av komfort.

Rynkor mjukas upp. Synligt fastare och smidigare hud.

Strålande, vitaliserad hy. Enad ton. Ansiktet är fullt av liv.

Hudens ungdomsnivåer återställs. Synligt yngre hud.

 

Ingredienser

KOSMETISK RADIOFREKVENS: Världsexklusiv kosmetika inspirerad av radiofrekvens som verkar på djupa hudlager, vilket ger en äkta kosmetisk radiofrekvenseffekt.

Q10 GPS: Bioenergetiskt system med mikroinkapslad Q10- och GPS-högteknologi som uppnår en dubbel geolokalisering, först fibroblasten och sedan mitokondrionen inuti, där den intelligent släpper ut den aktiva ingrediensen och uppnår 100% effektivitet på målet. I mitokondrierna ökar cellenergiproduktionen kraftigt och minskar den oxidativa stress som hindrar mitokondriellt energisystem från att fungera korrekt. Denna extra energi återaktiverar cellerna och ökar fibroblastaktiviteten, stärker hudstrukturen och vitaliserar och föryngrar huden intensivt.

NY UNGDOM: 100% naturlig balansering och reparativ aktiv ingrediens gjord med koncentrerad munk pepparbär extrakt som stimulerar den autonoma syntesen av hormonprekursorer och β-endorfiner i huden för att mildra effekterna av deras nedgång, som uppstår med ålder och klimakteriet.

AVANCERAD NUTRICARE: Utsökt blandning av fem mycket närande växtoljor, noggrant utvalda för sin avancerade handling. Detta komplex ger alla nödvändiga näringsämnen för att korrekt återställa mogen hud. Kombinationen av fyra av de rikaste oljorna som argan, tsubaki, ximenia och olivolja koncentrat, ger djupt näring, förhindrar uttorkning och återställer torr hud, vilket lämnar den mjuk, fyllig och vitaliserad.

KRONO BALANS: Smart epigenetisk regenererande och återfuktande aktiv ingrediens som stöder hudens dag/natt rytmer genom att reglera det så kallade klockgenuttrycket. Den aktiva ingrediensen främjar och stärker hudfunktionerna under dag och natt, ökar fuktgivande och skyddande faktorproduktion på dagen och främjar regenererings- och reparationsprocessen på natten.

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig