WEBBSHOP
Välj en sida

Sublime Back Ritual

RITUAL FÖR SUBLIM RYGG

Ryggen är ett av de sexigaste områdena på kroppen, men också ett av de mest bortglömda; som vi bara kommer ihåg när vi hittar en rygglös klänning eller när det fina vädret kommer. 

Dessutom är det ett område där mycket spänning orsakad av daglig stress samlas, därför är en behandling som tar hand om din hud och ger välbefinnande starkt rekommenderat. Men det är inte bara viktigt att förbereda ryggen för ett speciellt tillfälle, det är också viktigt att ge den vård som behövs hela året, för att hålla den i gott skick.

MÅL

– Eliminera brister.
– Ge intensiv hydrering och försköna området.
– Eliminera spänningar.

Vem är den för?

Alla hudtyper och alla åldrar.
Speciellt rekommenderad för personer som har ofullkomligheter i ryggen, liksom för dem som har en snabb takt i livet med höga stressnivåer.

Resultat

Perfekt rygg som är mjuk och silkeslen.
Hydrerad och lysande hud.
Intensiv känsla av välbefinnande.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

BODY MOISTURIZING: Kroppskräm som skyddar huden från solskador och hyperpigmentering (fläckar), förlänger solbrännan och hjälper till att uppnå en jämn guldton, perfekt hud.

THERMOACTIVE MASK: Denna exklusiva kroppsmask hjälper till att frigöra muskelkontraktioner som orsakas av ökad spänning i området.