WEBBSHOP
Välj en sida

Special Events Ritual

RITUAL FÖR SPECIELLA TILLFÄLLEN

En idealisk behandling som tar hand om huden på ett globalt och unikt sätt och behandlar varje kroppsområde på ett specifikt sätt och får den att se strålande ut. Utan att glömma vikten av avkoppling och känsla av välbefinnande.

Inför speciella tillfällen vill vi se perfekta ut och för att uppnå det måste vi ta hand om oss på ett speciellt sätt.

MÅL

– Försköna hela kroppen (nacke, bröst, mage, ben, rygg, skinkor och fötter).
– Exfoliera och intensivt återfukta.
– Försköna figuren och tona den.
– Reparera, regenerera, vitalisera och ge näring till huden.
– Ge avkoppling och reducera stress.

Vem är den för?

Alla hudtyper och ålder.
Passar alla åldrar och alla tider på året.
Speciellt för brudar, eller personer som vill förbereda sin hud för ett speciellt tillfälle.

Resultat

Huden repareras, får lyster, blir omhändertagen och full av liv.
Uppvärmande.
Djup känsla av välbefinnande.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

BODY S SOLUTION: Intensivt koncentrat av aktiva, reducerande och omstrukturerande ingredienser. Formulerad för att tillföra en chockeffekt på områden med fettansamling och/eller apelsinhud. Dess aktiva huvudingrediens är COMPLEJO ANTICELULÍTICO BIOGRÜNDL.

BODY MOISTURIZING: Kroppskräm som skyddar huden från solskador och hyperpigmentering (fläckar), förlänger solbrännan och hjälper till att uppnå en jämn guldton, perfekt hud.

THERMOACTIVE MASK: Denna exklusiva kroppsmask hjälper till att frigöra muskelkontraktioner som orsakas av ökad spänning i området.

MULTIBENEFIT 7 EN 1: Kräm som hjälper till att reparera, lugna, nära, regenerera och fukta huden samtidigt som den skyddar den mot skada från UV-strålar och balanserar hudens bakteriella flora (bakteriell regulator).