WEBBSHOP
Välj en sida

Push up! Firm and Redefined Chest Ritual

RITUAL FÖR FASTA OCH OMFORMADE BRÖST

Brösten är en symbol för kvinnlighet, ett av de områden som mest bekymrar kvinnor. Men många gånger är det inte behandlat på ett specifikt sätt.

Olika orsaker som viktminskning, graviditet, ammning, åldrande … orsakar förlust av elasticitet i bröstens hud, vilket gör mindre elastisk och slapp, vilket i sin tur gör att brösten förlorar sin form och hänger.

Med specifik redensifiering och stärkande vård med lyft effekt-tensor kan vi förbättra bröstens utseende och/eller undvika slapphet.

MÅL

– Förbättra texturen och styrkan i huden som stödjer brösten.
– Hydrera och stärka huden. 
– Fyllningseffekt på huden och synligt mindre hängande bröst.

Vem är den för?

Alla hudtyper och alla åldrar. 
Speciellt formulerad för personer som har haft en plötslig viktförändring, efter en graviditet eller amningstid, liksom för dem som vill förbättra fastheten i området.

Resultat

Toning, åtstramning och omdefiniering av bröstet.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

BODY F SOLUTION: Intensivt koncentrat av stärkande aktiva ingredienser med flytande konsistens. Formulerad för att stärka det behandlade området med hjälp av chockeffekt.

BODY MOISTURIZING: Kroppskräm som skyddar huden från solskador och hyperpigmentering (fläckar), förlänger solbrännan och hjälper till att uppnå en jämn guldton, perfekt hud.

CRYOGENIC MASK: Kroppsmask med Peel-off teknik som ger en intensiv och avkopplande kall effekt, vilket ger en ytlig vasokonstriktion av vävnaden som i sig ger en djup vasodilation, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen.