WEBBSHOP
Välj en sida

Precious Hands Ritual

RITUAL FÖR VACKRARE HÄNDER

Händerna är en mycket viktig del av vår kropp, vårt presentationsbrev, ett område som är mest utsatt för yttre aggressioner och som mest avslöjar vår ålder.

Åldringsprocessen är mycket synlig på händerna, eftersom huden i detta område förtunnas, torkar ut, förlorar elasticitet och får synliga fläckar. Detta beror på det faktum att närvaron av hyaluronsyra, kollagen och elastin reduceras med tiden.

Av den anledningen är det så viktigt för vackra händer att ge dem en ordentlig behandling som avlägsnar föroreningar, hydrerar och vårdar huden.

MÅL

– Behandla och/eller förebygga uppkomsten av alla ålderstecken på händerna. 
– Mjuka upp/undvika uppkomst av rynkor, uttorkning, grå hudton, fläckar, framträdande vener etc.

Vem är den för?

Alla hudtyper och åldrar.
Lämplig för människor som vill försköna och skydda sina händer.

Resultat

– Smidig och jämn hud. 
– Lysande och vitaliserad hud. 
– Hydrerade händer. 
– Förstärkta naglar.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

MULTIBENEFIT 7 EN 1: Kräm som hjälper till att reparera, lugna, nära, regenerera och fukta huden samtidigt som den skyddar den mot skada från UV-strålar och balanserar hudens bakteriella flora (bakteriell regulator).

BODY MOISTURIZING: Kroppskräm som skyddar huden från solskador och hyperpigmentering (fläckar), förlänger solbrännan och hjälper till att uppnå en jämn guldton, perfekt hud.

CRYOGENIC MASK: Kroppsmask med Peel-off teknik som ger en intensiv och avkopplande kall effekt, vilket ger en ytlig vasokonstriktion av vävnaden som i sig ger en djup vasodilation, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen.