WEBBSHOP
Välj en sida

Neck and Decollettage Ritual

RITUAL FÖR NACKE OCH DEKOLLETAGE

Nacken och dekolletaget är två av de områden som mest avslöjar åldern, eftersom huden här är mycket känslig och ömtålig, därför behöver den specifik vård.

För att undvika slapphet, synliga rynkor och fläckar samt hålla huden fast är det viktigt att ge den en mycket krävande vård som hjälper till att bekräfta, reparera och nära området intensivt.

MÅL

– Försköna, föryngra och skydda det behandlade området.
– Undvik och/eller minska slapphet och devitalisering av vävnader.
– Förbättra mikrocirkulationen och aktivera området.
– Minska fläckar och jämna ut hudtonen.

Vem är den för?

Alla hudtyper och ålder.
Speciellt indikerad för personer från 35 år.
För hud som plötsligt har förändrats.
För de som vill förbättra och/eller förhindra ålderstecken i detta område.

Resultat

Föryngrad hud, fastare, minskad slapphet.
Enhetlig och ljusare hudton.
Förnyad hud.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

OXY MASK: Revolutionerande ansiktsmask baserad på rent syre som rengör, tillför energi och ger lyster till huden.

BODY F SOLUTION: Intensivt koncentrat av stärkande aktiva ingredienser med flytande konsistens. Formulerad för att stärka det behandlade området med hjälp av chockeffekt.

MULTIBENEFIT 7 EN 1: Kräm som hjälper till att reparera, lugna, nära, regenerera och fukta huden samtidigt som den skyddar den mot skada från UV-strålar och balanserar hudens bakteriella flora (bakteriell regulator).

CRYOGENIC MASK: Kroppsmask med Peel-off teknik som ger en intensiv och avkopplande kall effekt, vilket ger en ytlig vasokonstriktion av vävnaden som i sig ger en djup vasodilation, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen.