WEBBSHOP
Välj en sida

Lighter Legs Ritual

RITUAL FÖR LÄTTARE BEN

Denna ritual löser upp känslan av “trötta ben” och tyngd, smärta etc. Dessa problem kan orsaka rodnad, åderbråck, spindelvener såväl som vätskeansamling och andra problem som påverkar benområdet.

För att undvika alla dessa besvärliga problem är det viktigt att aktivera mikrocirkulationen i området, främja dränering och ge särskild vård som förbättrar blodcirkulationen och näringen till vävnader.

MÅL

– Minska förändringar i cirkulationssystemet.
– Aktivera cirkulationen och förbättra venös retur.
– Förbättra och undvika uppkomsten av alla de symptom som är relaterade till en felaktig hållning.

Vem är den för?

Alla hudtyper och ålder.
Rekommenderas för personer som har obehag i benen som tyngd, rodnad, åderbråck och/eller allmänt dålig cirkulation.
Även för de som genom livsstil spenderar mycket tid stående och/eller sittande och vill undvika ovannämnda obehag.

Resultat

Känsla av omedelbar lindring av “tunghet” i benen.
Minskning av synliga tecken på dålig cirkulation.
Intensiv känsla av välbefinnande.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

BODY S SOLUTION: Intensivt koncentrat av aktiva, reducerande och omstrukturerande ingredienser. Formulerad för att tillföra en chockeffekt på områden med fettansamling och/eller apelsinhud. Dess aktiva huvudingrediens är COMPLEJO ANTICELULÍTICO BIOGRÜNDL.

BODY SCULPTOR:  Intensiv fettreducerande och stärkande kräm. Minskar lokaliserat fett, eliminerar synlig apelsinhud, förhindrar uppkomst av apelsinhud och stärker huden. Body Sculptor är en kosmetisk innovation inom kroppsvård.

CRYOGENIC MASK: Kroppsmask med Peel-off teknik som ger en intensiv och avkopplande kall effekt, vilket ger en ytlig vasokonstriktion av vävnaden som i sig ger en djup vasodilation, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen.