WEBBSHOP
Välj en sida

Goodbye Stretch Marks Ritual

RITUAL MOT HUDBRISTNINGAR

När huden sträcks plötsligt och på mycket kort tid, bryts fibrer med mindre elasticitet av, vilket ger upphov till de karakteristiska skadorna som är kända som hudbristningar.

I början har hudbristningarna en rosa ton, men över tiden förändras de till en mer lila-aktig färg och slutligen se vita eller pärl-aktiga ut.

I den initiala fasen (rosa ton) är de lättare att eliminera. Av den anledningen är det lämpligt att behandla dem omedelbart. När de befinner sig i andra fasen (vit/pärl-aktig ton) kan man bara utföra en utjämning, inte fullständig eliminering.

Nyckeln till att få en hud utan hudbristningar är att behandla den innan de dyker upp. Stadier som pubertet, graviditet, viktminskning eller vid utövning av intensiv sport med snabb muskelutveckling är ögonblick då otäcka hudbristningar kan uppstå. Det är därför som det rekommenderas att tillämpa behandling mot hudbristningar vid dessa tillfällen.

MÅL

– Minska, mjuka upp synliga och/eller förhindra uppkomst av hudbristningar. 
– Regenerera och förnya skadad vävnad. 
– Tillföra huden elasticitet. 
– Ge huden intensiv fukt och näring.

Vem är den för?

Alla hudtyper och åldrar.
Lämplig för män och kvinnor i alla åldrar som vill minska, mjuka upp synliga och/eller förhindra uppkomst av hudbristningar.
Rekommenderas speciellt för att undvika hudbristningar under pubertet och graviditet.
Rekommenderas även vid träning på hög nivå där det utvecklas mycket muskler (axlar).
Rekommenderas också för personer som ska genomgå viktminskning samt för att mjuka upp eller eliminera befintliga hudbristningar efter plötslig viktförändring.

Resultat

– Hydratiserad, elastisk hud redo att uppleva en plötslig uttöjning.
– Eliminera nya rosa/lila hudbristningar.
– Sudda/mjuka upp vita hudbristningar.

Applikationsfaser

ACTIVATING GEL: Caloric gel och enzymatisk exfoliering. Hyperemisk gel som producerar en vasodilatation som bidrar till ökad stimulering av cirkulationen, vilket gynnar ingrediensernas penetration.

ANTI-STRETCH MARKS:  Kräm mot hudbristningar med en behaglig textur som erhålls genom en adekvat tillförsel av utvalda oljor och fetter som arbetar i balans med reparerande ingredienser.