WEBBSHOP
Välj en sida

Complete Hydration Ritual

RITUAL FÖR KOMPLETT ÅTERFUKTNING

När huden är fjällig, grov, grå, trist och utan liv beror det på att den är uttorkad, det vill säga, den har inte den korrekta fuktnivån nödvändig för att vara i god kondition.

Men vad orsakar uttorkning av huden?

Det finns flera faktorer som orsakar det, men det vanligaste är bristen på daglig vård, användning av olämplig tvål, åldrande eller plötsliga temperaturförändringar.

Liksom i ansiktet visar huden på kroppen tydligt oestetiska tecken på brist på fukt. Om fuktnivån i huden inte är optimal ser huden åldrad, slapp, oelastisk ut eller fjällar. Det är därför det är så viktigt att hålla huden hydratiserad om vi vill att den ska se vitaliserad och ung ut.

En hydratiserad hud är en vacker hud.

MÅL

– Eliminera döda celler och ackumulerade toxiner i huden.
– Intensiv och bestående hydratisering.
– Bidra till lyster och jämnhet i huden.
– Undvika åldrande.
– Förbättra effekten av dagligt använd kosmetika.

Vem är den för?

Alla hudtyper och ålder. 
Speciellt för torr och fjällande hud med uppenbara tecken på uttorkning.

Resultat

Hud som är len, mjuk och med lyster.

Applikationsfaser

NATURAL PEELING: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

BODY MOISTURIZING: Kroppskräm som skyddar huden från solskador och hyperpigmentering (fläckar), förlänger solbrännan och hjälper till att uppnå en jämn guldton, perfekt hud.