WEBBSHOP
Välj en sida

Reductive protocol

ANTI-CELLULITER

Behandlar celluliter och ackumulerat fett, verkar direkt på adipocyter (fettceller). Det gynnar eliminering av fett i adipocyten, förhindrar framtida ackumulering och tack vare dess tömningsverkan elimineras det tillsammans med ackumulerade vätskor.

Tillsammans med sin anti-cellulitreducerande funktion tonar och stärker detta protokoll huden och omdefinierar figuren, en viktig åtgärd vid alla slimmande behandlingar.

Det här protokollets exklusivitet baseras på dess FETTBRÄNNANDE VERKAN samtidigt som det OMFORMAR för att undvika svullnad i de det behandlade området efter minskningen av fettvävnaden.

Vem är den för?

Alla hudtyper och åldrar.
Formulerad för att eliminera lokaliserade eller utökade fettdepåer.
Applicering på ben, buk och armar rekommenderas.
Rekommenderas inte under graviditet eller under amning, med tanke på innehållet av eteriska oljor.
Rekommenderas inte för personer med hypertyreos, hypotyreos och/eller varicositeter i benen.

Verkan

Verkar på lokal fettansamling och celluliter genom att eliminera dem och förhindra framtida återkomst.
Omdefinierar din figur tack vare reducerande, dränerande och åtstramande verkan.

Detta protokoll verkar på adipocyterna (fettceller) och förhindrar att fett ackumuleras (reduktiv påverkan) och underlättar eliminering av fett (dräneringseffekt).

Huvudeffekten av det reduktiva anti-cellulitprotokollet är reduktion och eliminering av celluliter eller ackumulerade fettansamlingar.
Denna primära effekt kombineras med en förstärkande effekt som är väsentlig vid reduktiva behandlingar för att förhindra slapphet orsakad av förlusten av volymen i fettvävnaden.

Senaste generations kosmetika som tar all till en ny nivå med Triple Action Beauty Programmet.

Resultat

Tillsammans med sin anti-cellulitreducerande funktion tonar och stärker detta protokoll huden och omdefinierar figuren, en viktig åtgärd vid alla slimmande behandlingar.

Ingredienser

“FETTFÖRBRÄNNANDE” AKTIVA INGREDIENSER

Fettcellerna (adipocyter) lagrar fett i sitt inre. När lagringskapaciteten hos nämnda cell överträffas uppstår bulning i cellvävnaden vilket orsakar “apelsinhud”. De aktiva ingredienserna i PROFESSIONAL BODY SYSTEM arbetar direkt på ackumulerade fettansamlingar i adipocyten som bryter ner det och bidrar till eliminering (lipolys). Dessutom förhindrar det ackumulering av fett i adipocyten (lipogenesen) och hämmar proliferationen av nya fettceller.

DRÄNERANDE AKTIVA INGREDIENSER

Ett av de största problemen som orsakas av ackumulerade fettansamlingar eller celluliter är obstruktion av blodets mikrocirkulering i det drabbade området, vilket hindrar kroppen från att omvandla det ackumulerade fettet till energi och eliminera det förutom kvarhållandet av vätskor (ödem). De aktiva ingredienserna i PROFESSIONAL BODY SYSTEM förbättrar blodcirkulationen och tack vare deras tömningseffekt, förhindrar de vätskeansamling.

STÄRKANDE AKTIVA INGREDIENSER

Kollagen och elastin, förenade med kutana elastiska fibrer, är de substanser som är ansvariga för hudens fasthet och elasticitet. Med tiden försämras dessa substanser vilket leder till slapphet. På samma sätt är det i reducerande behandlingar viktigt att tillföra stärkande kosmetika då det efter att ha minskat fettvävnad sker utvidgning i det behandlade området. Det är av den anledningen viktigt att omdefiniera figuren med åtstramande kroppsvårdsprodukter.

De innovativa, stärkande aktiva ingredienserna, rika på aminosyror och vitaminer, verkar på kollagen och elastin och undviker försämring och förstärker dem. Som ett resultat är huden fast och tonad, vilket förhindrar synlig slapphet.

Appliceringsfaser

NATURAL PEELING TRI-ACTIVE: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

S-SOLUTION: Intensivt koncentrat av aktiva, reducerande och omstrukturerande ingredienser. Formulerad för att tillföra en chockeffekt på områden med fettansamling och/eller apelsinhud. Dess aktiva huvudingrediens är COMPLEJO ANTICELULÍTICO BIOGRÜNDL..

BODY SCULPTOR: Intensiv fettreducerande och stärkande kräm. Minskar lokaliserat fett, eliminerar synlig apelsinhud, förhindrar uppkomst av apelsinhud och stärker huden. Body Sculptor är en kosmetisk innovation inom kroppsvård. I en lätt kräm med fin konsistens finns en överlägsen kombination av naturliga, aktiva fettförbrännande och uppstramande ingredienser i en perfekt balans för att hjälpa till att uppnå en perfekt figur. Tack vare den snabba absorptionen efter applicering känns huden fortsatt hydratiserad och behaglig.

THERMOACTIVE MASK: Värmande kroppsmask, formulerad med brunalger och capiscum harts (aktiv vegetabiliskt ingrediens). Formulerad med Peel-Off teknik, tack vare den kan masken avlägsnas i ett stycke, efter applicering och att masken stelnat samt verkat, utan behov att skölja området med vatten efter.

– Anti-cellulit verkan. Dränerar och aktiverar basalmetabolismen.
– Stimulerande hyperemisk verkan. Reaktiverar blodcirkulationen i området och ökar absorptionen av aktiva ingredienser applicerade på huden.
Föryngrande åtgärder. Tack vare tillskott av mineraler, proteiner och vitaminer.