WEBBSHOP
Välj en sida

Firming Protocol

FÖREBYGGANDE

Ultraåtstramande kroppsprotokoll.

Intensiv toning och åtstramning av huden. Det verkar på elastin och kollagen för att redensifiera vävnaden samtidigt som man förebygger uppkomsten av fett och celluliter.

Vad som är exklusivt för detta protokoll är dess ÅTSTRAMANDE samt FÖREBYGGANDE EFFEKT. Perfekt för att upprätthålla en siluett som är fast, tonad och fettfri.

Vem är den för?

Alla hudtyper och åldrar.
Formulerad för att stärka, tona och underhålla siluetten.
Applicering på ben, buk och armar rekommenderas.
Rekommenderas inte under graviditet eller under amning, med tanke på innehållet av eteriska oljor.

Verkan

Verkar på kollagen och elastin, ämnen som är ansvariga för elasticiteten och fastheten hos huden, återställer styrka och ungdom.
Indikerad för armar, buk och ben och som underhållsbehandling.

Senaste generationens kosmetika som tar allt till en ny nivå med Triple Action Beauty Programmet.

Protokollet är en behandling som är speciellt utformad för att bekräfta, tona och omdefiniera kroppen tack vare den perfekta synergin av ultraåtstramande och förebyggande ingredienser.

Huvudeffekten av Firming Protocol är att återstärka huden, som kompletteras av dess förebyggande minskande effekt, vilket förhindrar uppkomst av celluliter eller ackumulerat fett, idealiskt för att bibehålla en perfekt silhuett.

Resultat

Detta protokoll tonar och stärker huden genom att omdefiniera figuren.
Minskar lokaliserat fett, eliminerar synlig apelsinhud och stramar upp huden.

Ingredienser

“FETTFÖRBRÄNNANDE” AKTIVA INGREDIENSER

Fettcellerna (adipocyter) lagrar fett i sitt inre. När lagringskapaciteten hos nämnda cell överträffas uppstår bulning i cellvävnaden vilket orsakar “apelsinhud”. De aktiva ingredienserna i PROFESSIONAL BODY SYSTEM arbetar direkt på ackumulerade fettansamlingar i adipocyten som bryter ner det och bidrar till eliminering (lipolys). Dessutom förhindrar det ackumulering av fett i adipocyten (lipogenesen) och hämmar proliferationen av nya fettceller.

DRÄNERANDE AKTIVA INGREDIENSER

Ett av de största problemen som orsakas av ackumulerade fettansamlingar eller celluliter är obstruktion av blodets mikrocirkulering i det drabbade området, vilket hindrar kroppen från att omvandla det ackumulerade fettet till energi och eliminera det förutom kvarhållandet av vätskor (ödem). De aktiva ingredienserna i PROFESSIONAL BODY SYSTEM förbättrar blodcirkulationen och tack vare deras tömningseffekt, förhindrar de vätskeansamling.

STÄRKANDE AKTIVA INGREDIENSER

Kollagen och elastin, förenade med kutana elastiska fibrer, är de substanser som är ansvariga för hudens fasthet och elasticitet. Med tiden försämras dessa substanser vilket leder till slapphet. På samma sätt är det i reducerande behandlingar viktigt att tillföra stärkande kosmetika då det efter att ha minskat fettvävnad sker utvidgning i det behandlade området. Det är av den anledningen viktigt att omdefiniera figuren med åtstramande kroppsvårdsprodukter.

De innovativa, stärkande aktiva ingredienserna, rika på aminosyror och vitaminer, verkar på kollagen och elastin och undviker försämring och förstärker dem. Som ett resultat är huden fast och tonad, vilket förhindrar synlig slapphet.

Appliceringsfaser

NATURAL PEELING TRI-ACTIVE: Kemisk exfolierande regenerator baserad på 3 syror av naturligt ursprung (mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra). Avlägsnar toxiner och döda hudceller, renar och lämnar huden redo för perfekt penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras i nästa fas.

F-SOLUTION: Intensivt koncentrat av stärkande aktiva ingredienser med flytande konsistens. Formulerad för att stärka det behandlade området med hjälp av chockeffekt.

BODY SCULPTOR: Intensiv fettreducerande och stärkande kräm. Minskar lokaliserat fett, eliminerar synlig apelsinhud, förhindrar uppkomst av apelsinhud och stärker huden. Body Sculptor är en kosmetisk innovation inom kroppsvård. I en lätt kräm med fin konsistens finns en överlägsen kombination av naturliga, aktiva fettförbrännande och uppstramande ingredienser i en perfekt balans för att hjälpa till att uppnå en perfekt figur. Tack vare den snabba absorptionen efter applicering känns huden fortsatt hydratiserad och behaglig.

CRYOGENIC FIRMING MASK: Kroppsmask med köldeffekt formulerad på en bas av speciella marina koncentrat: Brunalger och mikroskopiska encelliga alger. Ingredienser som är rika på mineraler och viktiga element för organismens korrekta funktion.