WEBBSHOP
Välj en sida

Eye Perfection Behandling

GLOBAL FÖRYNGRING FÖR ÖGONEN

Eye Perfection är en avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som är noggrant utformad för att behandla ögonkonturen. Behandlar alla synbara ålderstecken som, påsar, mörka ringar och periorbitala rynkor (kråkfötter och rynkor).

En revolutionerande behandling med hög effektivitet och icke-irriterande som sammanfogar naturliga ingredienser och banbrytande teknik för att föryngra utseendet och försköna det från första sessionen.

Den kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egenutvecklad teknik inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen.

En exklusiv formel som ger vård och unika sensationer; eftersom en Eye Perfection session inte bara är en intensiv session för föryngrad skönhet, utan också ger avkoppling och välbefinnande som fördjupas i en äkta holistisk upplevelse.

Vem är den för?

Lämplig för alla hudtyper. Rekommenderas speciellt för hud med synbara rynkor i det periokulära området, ögonbrynen, mörka ringar och slapphet i ögonlocksområdet. Från 30 års ålder för att fördröja och förebygga uppkomsten av ovan nämnda tecken.

Verkan

Rynkutsuddare. Reducerar och suddar ut djupet på rynkor.
Lyftande effekt. Stärkande och ger fasthet.
Anti-trötthet och uppljusande. Minskar mörkhet i området och ger lyster åt utseendet.
Avsvällande med stimulerande effekt som minskar svullnaden i påsar.
 

 

Resultat

Utsuddade rynkor.
Reducerade påsar och mörkar ringar.
Ögonkonturen mer hydratiserad, fastare och mer elastisk.
Upplyst blick, mer vaket utseende.

Ingredienser

TILLVÄXTFAKTORER: formel med hög reparationskraft baserad på 5 tillväxtfaktorer liknande de som finns i vårt embryonstadium. Avancerat komplex som stimulerar cellaktiviteten som hjälper till att föryngra huden.

TECH COMPLEX: botaniskt komplex mot påsar och mörka ringar baserat på 5 extrakt från växter som används för medicinska ändamål av olika uråldriga kulturer som Kina, Indien och Sydamerika.

RETINOL-V: teknologisk, föryngrande aktiv ingrediens med hög reparationskraft. Revolutionerande botaniska extrakt, extraherat från frön från den ayurvediska plantan Babchi från Indien, med ett liknande sätt att verka som retinol men effektivare. 

EYE LIFTING: botaniskt komplex baserat på en utsökt fusion av vit hagtorn och jasmin från Arabien. Med en dubbelverkande uppstramande effekt som ger ett intensivt lyft i ögonkonturens område. Det ökar syntesen av kollagen och förhindrar nedbrytning, håller huden fast och elastisk. Dessutom förbättrar den mikrocirkulationen, vilket gynnar näringsämnets tillförsel i cellerna. 

GURKEXTRAKT: extrakt rikt på mineraler, spårämnen, vitaminer, folsyra, kalium och kalcium med en intensiv anti-trötthetsverkan som minskar inflammation i ögonkonturen vilket ger en ökning av vila och avkoppling i området.