WEBBSHOP
Välj en sida

Återfå kraften i din blick med

Mål – se perfekt ut

CASMARAs forskningscenter har skapat en äkta kosmetisk revolution för vård av ögonkonturen. Eye Perfection är lösningen för ett synbart yngre utseende. En revolutionerande och avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egen teknnologi inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen. En innovativ och exklusiv formel som behandlar och förhindrar alla ögonområdets estetiska problem och effektivt bekämpar de negativa effekterna av åldrande, kronisk stress och trötthet, med extraordinära resultat. Professionell sensorisk kosmetika, med högt föryngrande kraft som ger vård och unika sensationer som kommer att omsluta dig och ge dig en äkta känsla av välbefinnande.

KARBOXYTERAPI

Inspirerad av denna teknik med utmärkta fördelar för ögonkonturen har CASMARA utvecklat sin egen teknik som genom en innovativ kombination av ingredienser uppnår frisläppandet av koldioxid i huden vilket ger resultat som liknar de med karboxyterapi: förbättrar syresättning och cirkulation i området som behandlas och bleker färgen på mörka ringar, förbättrar och förhindrar även ansamling av vätskor och bildandet av påsar.

TILLVÄXTFAKTORER

Formel med hög reparativ kraft baserad på 5 tillväxtfaktorer som liknar de som finns i vårt embryonstadium. Avancerat komplex som stimulerar cellaktivitet, främjar tillförsel av näringsämnen till celler, stimulerar syntesen av kollagen och elastin, förutom att reparera skadorna som orsakats på huden genom tiden. En kombination av väsentliga regenererande åtgärder som får hudceller att fungera som en ung hud.

BOTANISKA EXTRAKT

Avancerat botaniskt komplex baserat på en utsökt sammansmältning av extrakt från växter som används för medicinska ändamål av olika uråldriga kulturer som Kina, Indien och Sydamerika med vit hagtorn och jasmin från Arabien, ingredienser som används allmänt i ayurvedisk medicin för dess fördelaktiga egenskaper. Flavonoid-rik formel som synligt reducerar svullnaden av påsar, ljusar upp mörka ringar och ger en dubbelverkande uppstramning i ögonområdet, tack vare dess intensivt lyftande effekt.

ANVÄNDNING I SALONG

ANVÄNDING HEMMA 

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig