WEBBSHOP
Välj en sida

Utmana tidens lagar med

Revolutionerande föryngrande ansiktsbehandling

Aktiv föryngring

CASMARAS Research Center har trotsat tidens lag genom att skapa en föryngrande ansiktsbehandling utan dess like som tack vare en fusion av de allra senaste medicinska och vetenskapliga framstegen verkar direkt på DNA (genomik), genuttryck (epigenetik), nervsystemet (Neurokosmetik) och dygnsrytmen (chrono-cosmetics). Resultatet är en ultraföryngrande behandling som hjälper till att bekämpa ålderstecknen från början på ett extremt effektivt sätt.
Ett nytt och revolutionerande koncept av intelligent kosmetika som omvänder tecken på åldrande på ett holistiskt sätt med extraordinära resultat.

Professionell och sensorisk kosmetika med framtidens teknologi som ger en sensationell och nästan overkligt bra känsla av att bli ompysslad och samtidigt får huden att utstråla ungdom och skönhet med en intensiv känsla av välbefinnande.

NEUROKOSMETIK

Huden är ansluten till NERV-systemet från ursprunget eftersom den skapades i samma embryoniska skikt. En oändlighet av nervändar finns i huden som skickar signaler till hjärnan genom neurotransmittorer, som vår hjärna svarar på. NEUROKOSMETIK verkar på nervsystemet och motverkar negativ stimulans för att förhindra uppkomsten av tecken på åldrande på ett övergripande sätt.

GENOMIK KOSMETIK

Den genetiska informationen (DNA) bestämmer hur vår hud kommer att åldras, men med tidens gång och på grund av yttre faktorer skadas denna information vilket leder till att tecken på åldrande accelererar. GENOMIK KOSMETIK skyddar DNA och förhindrar att dessa skador uppstår, vilket håller huden ung under längre tid.

EPIGENETIK KOSMETIK

Epigenetik har visat att våra geners aktivitet har en nära koppling till utseendet på vår hud, eftersom aktivering och reglering av centrala processer för hudens perfekta tillstånd beror på dem. Det är därför den epigenetiska kosmetiken verkar på generna så att de fungerar som i en ung hud och förlänger ungdomen.

ANVÄNDNING I SALONG

ANVÄNDNING HEMMA

 

BLOGG & NYHETER

En plats för dig