WEBBSHOP
Välj en sida

NATURE AMPOULE STABILIZER

Ampuller 5 st. x 4 ml / 0.14 fl.oz./ud.

BALANSERANDE

Ansiktsampull.

Ansiktsampull som kännetecknas för att lindra stockning och rodnad i huden. För att uppnå detta använder vi en triad av ämnen som kompletterar varandra och som tolereras av alla hudtyper.

Formulerad för att fungera mjukgörande utan att irritera, reparera epitel och hjälpa rodnad och irriterad hud återfå sitt naturliga tillstånd.

Vem är den för?

Känslig och rodnad hud.
Särskilt lämplig för känsliga, ömtålig, lättirriterad och röd hud, med tendens till couperose.
Tack vare dess egenskaper och rekommenderas den även för rodnad eller lätt irriterad hud och i slutet av en seborrea behandling.
Oljefri sammansättning.

Verkan

Den första aktiva ingrediensen i den tidigare nämnda triaden är ett Glycyrrhiza glabra (Licorice) derivat, högt aktad för dess innehåll av glycyrrhizin, ett antiinflammatorikt, mjukgörande och epiteliserande medel som hjälper röd och irriterad hud att återhämta sitt naturliga eudermiska tillstånd.

Allantoin är känt för sin epiteliserande och cellproliferationseffekt, vilket hämmar tecken på irriterad hud, fjällning och andra anti-estetiska utbrott.

Den sista aktiva havremjölken har stimulerande, vitaminiserande och antiinflammatorisk verkan, som kompletterar de tidigare nämnda komponenterna.

Resultat

Vitamin källa, uppfriskande och lugnande effekt.

Ingredienser

LAKRITS: motverkar irritation och verkar mjukgörande.

ALANTOIN: hjälper till att lindra hudirritation.

HAVREMJÖLK: antiinflammatoriska, vitaminiserande och stimulerande effekter.