WEBBSHOP
Välj en sida

NATURE AMPOULE HYAL COMPLEX

Ampuller 5 st. x 4 ml / 0.14 fl.oz./ud.

INTENSIVT ÅTERFUKTANDE

Ampull utformad för att ge en långvarigt fuktgivande effekt. Innehåller mineraler och aminosyror som finns i den naturliga fuktgivande faktorn som skyddar epidermis, hydrerar den och balanserar dess ämnesomsättning.

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Unisex formel.

Rekommenderas för män som aftershave.
Rekommenderas starkt för torr, uttorkad hud som behöver fukt på djupet, återupplivar det hydrolipidiska skiktet i huden.

Verkan

De icke organiska salterna och aminosyrorna, som komponenter i den vattenhaltiga delen av det hydrolipidiska skiktet, verkar på de övre skikten i överhuden som en svamp, bibehåller fukten i hornlagret och sprider en skön, lugnande känsla över det behandlade området.

Resultat

Allmän förbättring av hudens utseende. En ökning av saftspändhet och flexibilitet i huden och utjämning av små rynkor.

Ingredienser

EPIDERMOSIL®: är en hyaluronsyra med låg molekylvikt (250-600 kDa) associerad med kisel som ger djup fuktighet och stimulerar förnyelsen av hudceller.

HYALURONSYRA: består av en ännu lägre molekylvikt (inte större än 200 kDa). Användningen av denna molekylstorlek av hyaluronsyra är mycket fördelaktig i hud påverkad av den normala åldringsprocessen eller miljöfaktorer eftersom det återställer hudens saftspändhet och fyller ut rynkor, vilket ger huden större flexibilitet och naturligtvis förbättrar inre fuktgivning.

BETAGEL®: är en multifunktionell aktiv hydrogel som bildar en tredimensionell struktur för att skapa ett långvarigt frisättningssystem för betain. I kontakt med huden börjar hydrogelen frigöra denna betain och de två typerna av hyaluronsyra – låg och mycket låg molekylvikt.