WEBBSHOP
Välj en sida

PURIFYING BEHANDLING. 6 faser

2 sessioner / 2 enheter

SYRESÄTTANDE

PURIFYING är en exklusiv renande och syresättande skönhetsplan som revolutionerar vanligt protokoll inom ansiktshygien med Cosmetic Drone Technology och rent syre.

Purifying Treatment är så mycket mer än en rengöring; det är en revolutionerande och unik behandling som renar huden på alla nivåer, utan att behöva kompletterande produkter.

Externt eliminerar den lagret av ytliga föroreningar och det underlättar borttagandet av pormaskar. Internt avgiftar den cellerna samt syresätter dem och tillför energi vilket förlänger cellernas liv och får dem att fungera till 100%.

Purifying Treatment kombinerar medicinsk teknik och professionell kosmetika för att syresätta och rengöra huden, så att den andas igen.

Vem är den för?

Den riktar sig till alla hudtyper, inklusive de med en känslig, reaktiv eller skadad hud som vill ha en adekvat ansiktshygien och förbättra effekterna av den kommande skönhetsprodukten – oavsett om det är specifikt eller vardagligt.
Unisex formel.
Används året runt.

Verkan

Tillför rent syre direkt till cellen.
Förbättra processen av cellulär andning.
Stimulerar transporten av syre till huden.
Omprogrammerar celler så att dess metabolism fungerar 100%.

Resultat

Aktiviteten hos de celler som tillförs syre tredubblas och uppdelningen av celler ökar med 20%. 
Huden blir djupt renad, ser strålande och grundligt ren ut tack vare den exklusiva kombinationen av behandlingens renande, avgiftande och syresättande verkan, vilket gör att huden förbättras på alla nivåer.

Ingredienser

OPEN PORE: Avancerad rengöringsteknik tillverkad av naturliga oljor, hydrolyserad havre och naturliga ytaktiva ämnen som ger rengöring för huden av ultimat kvalitet. Dilering av porerna och uppmjukning av pormaskar för att underlätta avlägsnandet. Den perfekta blandningen av komponenter gör den behandlade huden mikro-avslappnad.  

CHLORELLA DRONE-TECH: Innovativ aktiv ingrediens gjord av COSMETIC DRONE TECHNOLOGY med mikrokapslad klorella (alger rika på klorofyll, vitaminer, proteiner och essentiella aminosyror). Låter cellen framgångsrikt omvandla energin till metaboliskt ljus. 

AKTIVT SYRE: Det är ett revolutionerande system som frigör rent syre. Ökar exponentiellt den metaboliska aktiviteten i cellerna och optimerar processen för cellreproduktion.