WEBBSHOP
Välj en sida

AGE DEFENSE FÖRYNGRINGSBEHANDLING. 6 faser.

2 sessioner / 2 enheter

PRO & PREBIOTISK TEKNOLOGI

AgeDefense en exklusiv anti-age ansiktsbehandling i engångsdos faser med avancerat 360° globalt anti-age system med PRO & PREBIOTISK TEKNOLOGI kombinerat med fördelarna från PREBIOTIC IONISABLE MASK. 4:e generationens ansiktsmask, den enda i världen som tillåter användning av joniserings teknik och elektroporering tack vare dess ledningsförmåga.

Skönhetsbehandling formulerad på en bas av probiotika, prebiotika och andra högteknologiskt avancerade naturligt aktiva ingredienser som gör att AgeDefense verkar på ett revolutionerande sätt. Det förstärker den första barriären i hudens försvar vilket ger ett extra skydd mot tidens gång tack vare aktiva innovativa naturliga ingredienser.

Överlägsen naturkosmetik för en perfekt hud

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Unisex ansiktskosmetik.
Indikerad för hud som vill minska utseendet av ålderstecken.

Verkan

Förstärker hudens första försvarsbarriär.
Bildar en skyddande sköld mot föroreningar och förhindrar oxidation.
Förbättrar hudens upptagningsförmåga.
Stimulerar syntesen av kollagen och förbättrar sammanhållningen av keratinocyter.
Accelererar cellförnyelseprocessen.
En optimal kombination av fukt och näring.

Resultat

Hindrar, förebygger och förbättrar synliga tecken på åldrande.
Stärkt och balanserad hud.
Skyddat, friskt och strålande ansikte.
Återutfylld hud. Minskat antal rynkor med mindre djup.
Förnyad och och strålande hud.
Intensivt återfuktad, frisk hud med en mjuk och silkeslen textur.

 

Ingredienser

PRO & PREBIOTIC COMPLEX: Aktiv 360° anti-age ingrediens som innehåller på probiotika och prebiotika som förstärker hudens första skyddsbarriär.
Förhindrar uttorkning och undernäring av huden samtidigt som det skyddar mot påverkan av yttre faktorer som orsakar åldrande.
Ger ansiktet mer fyllighet och reducerar rynkor i både antal och djup. Kraftfull cellreparerare.

D-PROTECT: En kombination av probiotika och prebiotika som ökar defensinerna som skapar ett försvarsskydd som stärker och förbereder huden för att bekämpa patogena substanser som är ansvariga för för tidig åldrande. Samtidigt omstrukturerar den mikrokonturen av huden som utjämnar den och ger en omedelbar reflektion av ljuset på huden. Resultatet är ett skyddat och strålande ansikte.

POLLU-BLOCK: Naturligt aktiv avgiftningsingrediens som skapar en sköld mot föroreningar på huden.
Fungerar som ett skydd mot tre typer av föroreningar: ultraviolett ljus, luftföroreningar och kemiska ämnen.
Förhindrar och motverkar deras effekt på huden.

JOJOBA AND BEESWAX COMPLEX: Aktiv ingrediens baserad på jojoba vax och bivax med innovativ långvarig effekt plus fuktgivande och bärande egenskaper.
Med en rik och samtidigt lätt konsistens. En Intelligent naturligt aktiv ingrediens som anpassar sig efter klimatet och ger en extraordinär känsla av välbefinnande i vilket klimat eller årstid som helst.

SKINADAPT: Aktiv ingrediens (Lactococcus lactis) med probiotisk teknik som stimulerar hudens biosensorala kapacitet, vilket hjälper huden att snabbt och effektivt anpassa sig till yttre aggressiv påverkan. Stärker hudens försvar och gör den till ett larmsystem mot yttre skador som svarar mot eventuella attacker och förhindrar deras negativa effekter på huden. Det verkar positivt på hastigheten och kvaliteten på epidermal tillväxt. Produktionen av essentiella proteiner och enzymer relaterade till hudens kvalitet ökar.

DRY OIL COMPLEX: En ny sammansättning av närande oljor baserad på olivolja, mandelolja och aprikosolja som är kombinerad med koreanskt lakritsextrakt, vilket ger huden en utsökt textur och tillför ett viktigt skydd mot fria radikaler.

ACTIDEFENSE: Peptider av plantago-akvatisk alisma rhizom (vattenväxter). Aktiv ingrediens med en mekanism som liknar probiotika, orsakar en övergripande förbättring av den mekaniska och biologiska barriären hos huden.