WEBBSHOP
Välj en sida

ADVANCED NÁCAR BEHANDLING

UPPLJUSANDE ANTI-AGE

Advanced Nácar Treatment, en professionell anti-age behandling med uppljusande och lystergivande effekt som behandlar och förhindrar fläckar, ger lyster i ansiktet och bekämpar ålderstecken tack vare nya generationens ingredienser och den mest avancerade tekniken.

En global behandling som ger huden perfektion och skönhet. Formulerad med aktiva, exfolierande och renoverande ingredienser som motverkar melanogenes och depigmentering av huden samt har reparativ och anti-age verkan.

Vem är den för?

Lämplig för alla hudtyper. Speciellt utformad för hud som har fläckar, tråkig och oregelbunden ton. För de som önskar intensiv ljusstyrka i ansiktet och intensiv anti-age vård.

Verkan

Tar bort fläckar på ytskiktet genom att ljusa upp dem. Samtidigt påskyndar den hudförnyelsen och förbättrar hudens utseende på ett globalt sätt. Minskar väsentligt de extra bidragen från melanin till det hyperpigmenterade området, vilket hindrar dem från att skapa djupare eller nya fläckar. Det försenar åldrandet och reparerar skador på cellnivå orsakad av yttre faktorer. En unik formel för att huden ska stråla, insvept i en vacker gloria av ljus.

Resultat

Blekta eller borttagna fläckar.
Enhetlig hudton.
Förnyad, perfekt hud
.
Strålande ansikte.

Ingredienser

NYA GENERATIONENS PEELING COMPLEX: exfolierande-förnyande aktivt medel baserat på höga exfolierande syror med låg irriterande effekt och hög effektivitet.

OCTADECENEDIOIC SYRA: aktiv ingrediens som motverkar mörka fläckar och verkar lystergivande. Det minskar fläckar och hyperpigmenterade områden och lyser upp ansiktet.

NIACINAMID: aktiv reparativ ingrediens mot pigmentering. Motverkar melanin syntes. Reparerar skador orsakade av miljöfaktorer och hjälper till att förebygga åldrande av huden.

STOPP SMS AGING: aktiv anti-age ingrediens extraherat från vild tång Asparagopsis Armata som bekämpar åldrande av celler.