WEBBSHOP
Välj en sida

EYE CONTOUR ANTI-WRINKLE

15 ml / 0.51 fl.oz.

Suddar ut rynkor.

Anti-rynkor och anti-trötthet

Kräm med lätt textur med hög koncentration av ingredienser för den globala föryngringen av ögonområdet. Hjälper till att minska rynkor, stärker, ökar elasticiteten, förbättrar påsar under ögonen och ljusar upp mörka ringar med en närande effekt i hela området.

Vem är den för?

Lämplig för alla hudtyper. Speciellt utformad för att behandla åldrande runt ögonkonturen.
Rynkor och slapphet i övre och nedre ögonlock och periorbitala området.

Verkan

Botoxliknande effekt.
Anti-rynkor och anti-age.
Redensifierar. Stimulerar den naturliga produktionen av kollagen.
Avsvällande på påsar under ögonen.
Föryngrar. Främjar cellens livslängd.

Resultat

Ögonkontur fri från rynkor, påsar och mörka ringar.
Näringfylld, stärkt och synbart yngre hud.

Ingredienser

ARGILINE®:  botoxliknande effekt. Anti-rynk. Peptid som mjukar upp gestala rörelser i ögonområdet, rörelser som ansvarar för uppkomsten av så kallade “kråkfötter”. Med en anti-aging-effekt som synbart visar en nästan omedelbar förbättring på rynkor i detta område.

COLLAGENEER®: redensifierar. Har förmågan att främja den naturliga produktionen av högkvalitativt kollagen som ger huden fasthet och elasticitet.

ORSIRTINE®: föryngrande. Ingrediens rik på formande peptider av SIRTUINER, proteiner relaterade till cellernas livslängd. Aktiv anti-age ingrediens med förebyggande egenskaper mot ålderstecken.

EYESERIL®: avsvällande. Tillför peptider för att främja dränering, med en stor avsvällande effekt och en global behandling för fasthet och elasticitet hos vävnaden runt ögat.