WEBBSHOP
Välj en sida

THREE ACTION PEEL

150 ml / 5 fl.oz.

Den toppmoderna smarta peelingen.

Det är en exfolierande gel som innehåller en synergisk blandning av två alfa-hydroxylsyror (glykolsyra och mjölksyra) och en beta-hydroxylsyra (salicylsyra).

Denna produkt uppnår en peeling som rekommenderas för perfekt hudhygien. Den utövar en exfolierande verkan på tre nivåer: Den djupaste som ges av glykolsyran, en mellaneffekt som ges av mjölksyran (större molekylstorlek) och en ytlig effekt som ges av salicylsyra (med den största molekylstorleken).

Denna produkt är en mjukgörande och återfuktande hudkräm och förbättrar hudens allmänna utseende.

Triaktiv teknik.

 

Vem är den för?

Alla hudtyper. Idealisk för alla hudtyper, även känslig hud. Rekommenderas för alla åldrar, speciellt ung och/eller acnebenägen hud, eller som en förebyggande behandling för att förbättra ålderstecken.

Verkan

Förnyar. Eliminerar åldrade celler genom att stimulera hudförnyelse.
Återfuktande. Penetrerar huden på ett medium djup, fixerar vattenmolekyler inuti huden och förstärker dess skyddande barriär för att förhindra uttorkning.
Renande. Eliminerar ansamling av döda celler och talg.

Resultat

Jämnar ut hudens mikrorelief. Omärkliga porer.
Blekta åldersfläckar. Ljus och enhetlig ton.
Intensivt återfuktad hud.
Jämnar ut rynkor, fina linjer och hudfel.
Ren, extra mjuk hud.
Stärker huden mot tecken på åldrande.

Ingredienser

GLYKOLSYRA (AHA): hudförnyande exfoliering som tränger djupt in i huden. Eliminerar åldrade celler genom att stimulera hudförnyelse. Reducerar avsevärt rynkor och andra tecken på åldrande. Resultaten är omedelbara och långvariga.

MJÖLKSYRA (AHA): återfuktande exfoliering som tar bort lagret av döda hudceller, förbättrar mikroreliefen samtidigt som den penetrerar huden på ett medeldjup, fixerar vattenmolekyler inuti huden och förstärker dess skyddande barriär för att förhindra uttorkning.

SALICYLISYRA (BHA): renande exfoliant som verkar på ytan och inuti poren. Eliminerar ansamling av döda celler och talg, renar huden intensivt och förfinar porerna.