WEBBSHOP
Välj en sida

REVITALIZING MOISTURIZING CREAM

50 ml / 1.7 fl.oz.

ÅTERUPPLIVANDE ANTI-AGE.

Återupplivande fuktkräm.
Mjuk och lätt ansiktskräm.

Vitaminer och mineraler är en viktig del av hälsa, välbefinnande och skönhet. Hela Luxury kollektionen är baserad på högteknologiska formler som skapar en balans mellan dessa vitaminer och spårämnen genom innovativa kombinationer som bidrar till effektiv absorption i huden med unika och återupplivande resultat.

Skönhetsbehandling som ger en injektion av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen som din hud behöver för att återställa balansen som förlorats under tidens gång. Lyxury kommer att bli din skönhetshemlighet.

Vem är den för?

Normal, blandad hud.
Unisex formel, indikerad för mogen hud.
Speciellt för dig som behöver lyster och vitalitet.
Även för känslig hud.

Verkan

Innovativ multivitamin- och mineralrik anti-age formula.
Omedelbart tillskott av vitalitet.
Liknande effekt som vid mesoterapi med vitaminer.

Resultat

Hjälper till att återställa hudens ungdom och vitalitet.
Återställer hudens naturliga glans.
Strålande, återupplivat ansikte med lyster.

Ingredienser

TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX®: Sammansättning av havreprotein, mineraler och väsentliga spårämnen (kalcium, magnesium, mangan, zink, koppar, järn och kalium) med antioxidativ, återupplivande, syregivande och fuktgivande verkan.

VITAMIN COMPLEX: En innovativ sammansättning av multivitaminer och peptider som ger förbättrad upptagningsförmåga av dem samt förbättrar deras effekt på huden. Innehåller 7 Spårelement: kalcium, magnesium, mangan, zink, järn och kalium.

NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL®: Naturlig olja utvunnen från Camellia Japónica med fuktighetsgivande, lugnande egenskaper som motverkar rynkor.