WEBBSHOP
Välj en sida

CLARIFYING ANTIAGING CREAM

UPPLJUSANDE OCH LYSTERGIVANDE ANTI-AGE KRÄM. SPF 50.

Uppljusande och lystergivande anti-age kräm med SPF 50, som tar bort eller mjukar upp fläckar och förhindrar deras uppkomst samtidigt som den på ett globalt sätt bekämpar negativ effekt från solstrålar och ålderstecken på ett behandlande och förebyggande sätt. Det ger en gloria av perfektion i ansiktet från den första applikationen.

Innovativ formel med lättflytande textur och snabb absorption som reparerar, klargör, skyddar, ger lyster och bekämpar ålderstecken. Som ger en jämn hudton och ger intensiv ljusstyrka i ansiktet från den första applikationen.

Vem är den för?

Alla hudtyper. Unisex.

Speciellt utformad för hud som har fläckar, tråkig och oregelbunden ton. För de som önskar intensiv ljusstyrka i ansiktet och intensiv anti-age vård.

Verkan

Reparerande. Reparerar hudskador orsakade av solen och tidens gång på cellnivå och i DNA.

Uppljusande. Förhindrar melaninproduktion och ger ljusare hudton.

Skyddande. Skyddar huden mot skador från solstrålning med SPF 50.

Lystergivande. Förvandlar naturligt ljus till hudens lyster.

Anti-age. Förlänger cellernas ungdom. Förhindrar åldrande av celler.

Resultat

Suddar ut fläckar och ger enhetlig hudton.
Strålande och ung hud.

Ingredienser

STOPP SMS AGING: aktiv anti-age ingrediens extraherat från vild tång Asparagopsis Armata som bekämpar åldrande av celler. Resultatet av dess verkan är en generell förbättring av ansiktets utseende med en antiaging-effekt och “vilad hud”.

THAPSUS COMPLEX: intelligent strålande, cellulärt skyddande fytokomplex extraherat från Vervascum Thapsus växten. Den absorberar solenergi och omvandlar den till en ljuskälla för huden.

NIACINAMID: aktiv reparativ ingrediens mot pigmentering. Aktiv dubbelverkande ingrediens som kan störa överföringen av melanosomer till keratinocyter, det sista steget i bildandet av melanin. Reparerar skador orsakade av miljöfaktorer och hjälper till att förhindra hudens åldrande.

HEXYOL: skyddar på cellnivå. Kan förhindra skador i cellen och DNA. Kraftfull anti-age verkan.