WEBBSHOP
Välj en sida

INFINITY CREAM

50 ml / 1,7 fl.oz.

FÖRYNGRANDE KRÄM

Aktiv föryngring
Föryngrande kräm som med innovativa ingredienser plus avancerad teknik verkar djupt i hudens struktur så att den kan återaktivera sin ungdom.

Alla fördelar med holistisk kosmetika koncentrerade i en extraordinär föryngrande dagvårdskräm. Resultatet är en hy med återaktiverad ungdom och skönhet tillsammans med en intensiv känsla av välbefinnande.

Denna sublima föryngringskräm är en del av den nya INFINITY föryngringsbehandlingen för ansiktet, ett revolutionärt sensoriskt kosmetikbegrepp som utmanar tidens lagar genom att agera direkt på DNA för extraordinära resultat.

Vem är den för?

Äldre hud.
Intensivt föryngrande ansiktsvård.
Speciellt designad för att bekämpa bristen på fasthet, djupa rynkor och kraftiga uttryckslinjer.

Verkan

Återställer fastheten i huden och bekämpar slapphet.
Stimulerar syntes av serotonin, lyckohormonet.
Förbättrar cellulära processer, förbättrar hudens reparerande, regenerativa och energiska förmåga.

Resultat

Omedelbar lyft-effekt i ansikte och på hals. Minskar slapphet på halsen med upp till 56% på 3 veckor.
Eliminerar tecken på trötthet som påsar, mörka ringar och fina linjer.
Ansiktet blir återhämtat, avslappnat och återfår sin utstrålning.
Elastisk och fyllig hud, förminskade rynkor och intensivt föryngrat ansikte.

Ingredienser

EDELWEISS: dess verkan ger ett omedelbart lyft, med överraskande resultat. Skyddar huden mot oxidativ stress och återställer dess fasthet genom att reparera mitokondriell aktivitet. Det skyddar också den extracellulära matrisen och främjar kollagenbildning. Den lyftande effekten är synlig även på halsens hud, reducerar slapphet med 56% på bara 3 veckor.

PERSISKT SILKESTRÄD: Aktiv anti-trötthet ingrediens med uppljusande effekt och CRONO-COSMETIC teknik som bekämpar tecken på trötthet som svullnader och mörka ringar samt förhindrar uppkomsten av färgförändringar hos mogen hud (ojämn och blek ton). Persiskt silkesträdsextrakt bryter denna negativa process så att huden blir  intensivt avslappnad och frisk, som efter en god natts sömn. Resultat: synliga tecken på trötthet minskar med 44% på 8 veckor.

VIT TRYFFEL: uråldrig frukt med revolutionerande egenskaper som kan modifiera genaktiviteten (Epigenetik) hos keratinocyter och fibroblaster vilket ger en fantastisk och komplett anti-aging effekt. Dess påverkan på huden gör att gener fungerar som de skulle i ung hud.

KÖRSBÄRSBLOMS AROM: sublim arom som bidrar med alla fördelar från aromaterapi. Aktiv anti-stress (NEUROCOSMETICS) ingrediens som ger en behaglig känsla av fysiskt och psykiskt välbefinnande och bidrar till att uppnå ett tillstånd av avslappning som hjälper kroppen att vitalisera och reparera.