WEBBSHOP
Välj en sida

Att förebygga och behandla rynkor är en av de viktigaste frågorna för dem som vill se unga ut så länge som möjligt.

Så mycket att nästan 36% av befolkningen för närvarande genomgår skönhetsprocedurer och Botox behandlingar för att mjuka rynkor och uttryck linjer. Men vilka alternativ finns det för människor som inte vill tillgripa invasiva behandlingar, eller till och med de som vill att deras effekter ska hålla längre?

Svaret är enkelt: Botox-liknande kosmetika, något där Casmara Research Center har varit banbrytande sedan 2002, när det lanserade den första PROFESSIONELLA BEHANDLINGEN MED “BOTOX-EFFEKT” ARGIRELINE.®

Laboratoriet har legat i framkant av anti-rynk kosmetika sedan dess, och omformulerar för närvarande en av sina mest ikoniska klassiska ansiktsvårdslinjer. Det har därmed utvecklat sin futuristiska fyrdubbla antirynkstrategi, som har en betydande Botox-effekt och erbjuder de globala fördelarna med någon av dess sekventiella endosbehandlingar, garanterade på premium skönhetssalonger.

Läs vidare för att ta reda på vad den nya RGnerin-behandlingen nu kan göra för dig…

Detta är en förnyande, plumpande och global anti-aging behandling eftersom …

1. Det exfolierar de yttersta hudlagren, tar bort åldrande celler och intensivt stimulerar cellförnyelse, jämnar ut och förbättrar mikroreliefen direkt och på medellång och lång sikt.

2. Det ökar hudplommon som hyaluronsyra, kollagen och elastin, och förbättrar hudens vätskenivå och fyller rynkor från insidan, vilket minskar deras längd och djup.

3. Det multiplicerar nivån av hydrering och lipider i huden, samt ger de nödvändiga näringsämnena på cellnivå för att förbättra det övergripande ansiktsutseendet.

Låt oss gå till roten av problemet för att hitta den bästa lösningen: ÅLDRANDEPROCESSEN BÖRJAR MED DE FÖRSTA UTTRYCKSRADERNA. Dessa börjar dyka upp från 30-35 års ålder och ännu tidigare hos mycket uttrycksfulla människor som gestikulerar mycket.

Även om det finns många faktorer involverade i skapandet av rynkor, orsakas de främst av överdriven stimulering av ansiktsmuskelfibrerna, som drar de ytliga lagren inåt och gör att rynkor visas på hudens yta.

Nu vet vi orsakerna till ursprunget till rynkor, vi är säkra på att vi kan förebygga och minimera dem, efter att ha upptäckt ingrediensen som kan hämma och mjuka repetitiva muskelkontraktioner: ARGIRELINE FÖRSTÄRKT®. Detta har blandats med hudförnyande alfa- och betahydroxisyror; glykoproteiner, som stärker intracellulära bindningar; aminosyror, som främjar kollagensyntes; botaniska aktiva ingredienser, som ger en kraftfull plumping åtgärd genom att öka mängden hyaluronsyra; föryngrande vitaminer; och mycket närande, snabbabsorberande och genomträngande oljor, som ger näring på alla nivåer.

Oavsett om du har Botox injektioner för att bekämpa dessa envisa rynkor eller föredrar att förklara krig mot dem genom att använda vår kosmetiska lösning, RGnerin Behandling, kan du förlänga och förbättra de släta hudresultaten genom att införliva den bästa anti-rynkkrämen (RGNERIN – HYDRO-NUTRI WRINKLE CREAM för normaltorr hud, eller RGNERIN – NUTRI-RICH WRINKLE CREAM CREAM om du har extra torr hud) i din dagliga skönhetsrutin hemma, alltid tillsammans med vårt klassiska enzymserum, som passar alla hudtyper och har bytt namn till RGnerin Wrinkle Serum.

Du kommer att bli förvånad över resultaten av att kombinera båda produkterna, när du ser att de är lika effektiva och snabbverkande som nålar och synliga från den första applikationen. Dessutom, till skillnad från traditionella Botox, den nya och förbättrade unisexformeln i CASMARA Renovating-kollektionen bedövar inte ansiktet eller resulterar i styva uttryck, vilket gör det till din perfekta anti-rynk allierad för förebyggande användning från 35 års ålder och behandling från 40 års ålder.

När du blir casmara skönhetsexpert kan din hud berätta historien om ditt liv, men den behöver inte ge bort din ålder.