WEBBSHOP
Välj en sida

Q10 RESCUE: absolut återhämtning för den mest krävande huden

Återigen revolutionerar CASMARA professionell kosmetika med Q10 RESCUE, en innovativ premiumföryngrande kollektion med en energigivande och ombalanserande återställande åtgärd som ger intensiv näring.

CASMARA lanserar sin senaste skapelse. Upptäck Q10 RESCUE: avancerad professionell kosmetika med en global föryngrande och återhämtningsåtgärd i exklusiva formler som innehåller dubbelgeolokaliseringsteknik och kosmetisk radiofrekvens. Du har aldrig sett något liknande!

CASMARA Laboratory undersöker ständigt för att skapa produkter som går utöver trender, som svarar på nuvarande marknadskrav och de mest specifika hudbehoven. Den här gången utökar vi vårt utbud av professionella behandlingar genom att fokusera på mycket mogen hud, dess behov och de viktigaste processerna som gör att den åldras. Kort sagt, vi har identifierat de specifika behoven hos dagens mogna kvinna och hennes dagliga skönhetsvård. Resultatet av denna komplexa forskningsprocess: Q10 RESCUE, en sann revolution inom kosmetisk vård som verkar på kronologiskt åldrande, energiskt åldrande och hormonellt åldrande, tack vare dess tredubbla föryngrande verkan.
Denna extraordinära kosmetiska formel kommer att lämna dig mållös: naturliga aktiva ingredienser, teknik inspirerad av radiofrekvens ochsmart dubbel-geolokaliseringsteknik.

Q10 RESCUE ger huden en intensiv känsla av komfort och återställer balansen nedsatt av avancerat åldrande för en sann absolut återhämtning! En föryngring som återställer perfekt komfort och balans till huden för att förbättra den naturliga skönheten i ålder.

För denna nya lansering är CASMARA wowing med en fusion av revolutionerande teknik och multi-action aktiva ingredienser. Detta är Q10 RESCUE, innovation när den är som bäst: avancerad kosmetika som kombinerar koenzym Q10 med dubbelgeolokaliseringsteknik (SMART GPS TECHNOLOGY), som frigör koenzymet i cellens energikärna för att exponentiellt öka dess effektivitet. Denna innovation uppnår en otrolig energikick som intensivt återaktiverar huden.

En annan enastående teknik i Q10 RESCUE är COSMETIC RADIOFREQUENCY, utvecklad av CASMARA Laboratory. Denna unika kombination av aktiva ingredienser verkar synergistiskt för att uppnå liknande resultat som en radiofrekvenssession, vilket ger elasticitet och fasthet till huden samtidigt som rynkor minskar.

Sist men inte minst är ADVANCED NUTRICARE, ett avancerat komplex gjort med argan-, tsubaki- och ximeniaoljor, olivoljekoncentrat och berikat med dyrbar arktisk algolja. Dessa utsökta multi-action oljor väljs för sina avancerade åtgärder, vilket ger alla nödvändiga näringsämnen för att återställa och föryngra mycket mogen hud.

Men det finns mer! Q10 RESCUE åtföljs av hemanvändningen Q10 RESCUE Intensive Nutri Cream, en extraordinär och avancerad, mycket energigivande och ombalanserande, ultranärande återhämtningskräm med en äkta sublim nutri-gel-konsistens. Denna kräm fungerar som en sann “absolut återhämtning” för huden, återställer ungdomen och komforten som går förlorad med tiden.

Rekommenderas för dag- och nattbruk i mycket mogen hud (+60) och som nattkräm för mogen hud (+45), denna exklusiva formel är gjord med utsökt, mycket närande och föryngrande fytooljor noggrant utvalda för sina avancerade åtgärder, kombinerat med den senaste generationens naturliga aktiva ingredienser och dubbelgeolokaliseringsbioenergetisk teknik (SMART Q10 GPS).

En sann “absolut återhämtning” för den mest krävande huden.

Ger smart näring med en 24-timmars långvarig effekt. Hemligheten med dess enastående effektivitet? Dess dubbla dag- och nattreparationseffekt:

• På dagen ger den näring, ger energi, återfuktar och skyddar huden och förpackar den i ett lager av extraordinär komfort.

• På natten reparerar och regenererar den intensivt.

Ger en perfekt balans som hjälper till att intensivt föryngra ansiktet, vilket gör det till ett fantastiskt tillägg till kvällsrutinen.

Q10 RESCUE är speciellt framtagen som en dag/natt-behandling för mycket mogen hud (+60) och som nattkräm för mogen hud (+45).

Q10 Rescue premium kosmetika samling innehåller 6-fas sekventiell en dos professionell behandling med den ursprungliga CASMARA Algae Peel-Off Mask, tillsammans med den avancerade dag / natt grädde; den perfekta kombinationen för att återställa energi, cellmetabolism och balans som är typisk för ung hud.

En samling framtagen för mycket krävande, devitaliserad, tråkig, torr eller undernärd hud som behöver absolut återhämtning. Resultaten talar för sig själva:

+60% cell vitalitet, +70% strålande hud, +70% hydratiserad hud, +85% jämnare och suppler hud. Intensivt föryngrad hud!