WEBBSHOP
Välj en sida

Omdefiniera halsen och dekolleté med Tense-Lift

Vill du skickligt behandla och förhindra åldrande och slapphet i nack- och dekolletéområdet? En av våra mest ikoniska krämer är tillbaka! Upptäck Tense-Lift nya utseende, den senaste innovationen från CASMARA.

Visste du att nacke och dekolleté är två känsliga områden som tenderar att åldras för tidigt? Dessa är två av de mest bräckliga delarna av kroppen; huden är tunnare, innehåller färre kollagenfibrer och mindre fettvävnad, och eftersom dessa områden också ständigt rör sig och ofta utsätts för solen, är de de första som ger bort din ålder.

Nackrynkor, även kallade horisontella rynkor, och dekolleté rynkor, kända som vertikala rynkor, förekommer under åren och orsakas i allmänhet av brist på hydrering och förlust av elasticitet i området, konstanta rörelser hela dagen, eller posturala skäl som hur du sover, blir betydligt mer accentuerade över tiden. Vi berättar mer om dem och hur du förhindrar och behandlar deras utseende med Tense-Lift, vår expert omstrukturering behandling för nacken, dekolleté och byst.

Huvudsakliga bekymmer som visas i hångla, décolleté och byst:

Nackspänning: Alla spänningar som lidit av nacke och dekolleté område (långa timmar satt framför datorn, sova på magen eller sidan, etc.), som alla bidrar till bildandet av rynkor.

Teck hals: Styvhet, spänning och smärta som sprider sig genom nacke, axlar och ryggområde, orsakad av din hållning när du använder teknik. Denna spänning har också estetiska effekter: det kan leda till en dubbel haka och horisontella linjer.
Dubbel haka: Ackumulerat fett under hakan som minskar definitionen av ansiktskontur.

Horisontella och vertikala rynkor: Hals och dekolleté rynkor är vanliga och förekommer under åren på grund av konstant rörelse och brist på fasthet. De accentueras av förlust av kollagen, och följaktligen förlorade plumpness på grund av uttorkning.

Hyperpigmentering: Förekommer främst på dekolleté, ett område som är särskilt utsatt för solen, som ofta är dåligt skyddat under hela året.

Foto-åldrande: De vanligaste tecknen inkluderar rynkor, torr hud, hudatrofi (gallring), sollinser (hyperpigmenterade fläckar) och irreversibel diffus hyperpigmentering.

CASMARA presenterar Tense-Lift, en av årets mest efterlängtade produkter!

tense-lift

Du har frågat oss länge och slutligen är en av våra mest ikoniska krämer tillbaka! CASMARA har återlanserat Tense-Lift.

Upptäck expertbehandlingen för nacke, dekolleté och byst med Smart Lift Technology och dess omedelbara effektåtgärd. En exklusiv formel med smart lyfteffekt som omedelbart föryngrar, omdefinierar och tränger in i nacke och dekolleté. Denna extraordinära behandling och förebyggande kräm verkar på de 5 nyckelåtgärder som orsakar åldrande i dessa känsliga områden, vilket ger en omdefinierad ansiktskontur och en jämnare, yngre nacke, dekolleté och bröst.

Resultatet är fantastiskt: 77% rodnad hud, 74% omdefinierad och fastare nacke. Du har inte provat något liknande.

– Omdefinierade, ungdomliga hudkonturer. Stiliserad haka och nacke, förbättrade bröst.

– Fast, smidig hud.

– Mjukade rynkor.

– Fyllig, rodnad hud.

– Intensivt hydratiserad hud i 24 timmar, vilket ger extraordinär komfort.

Och allt detta tack vare de innovativa aktiva ingredienserna som CASMARA Laboratory har inkluderat i denna kraftfulla omformulering, vars kombination upprätthåller nackens ungdomliga utseende, dekolleté och byst över tiden på ett spektakulärt sätt:

– Hydra+: Rynkfyllmedel. Långvarig fuktgivande effekt.

– Biologisk nektar: Omstruktureringseffekt. Förbättrar hudens arkitektur och fasthet och minskar antalet, längden och djupet av rynkor.

– 3D Tensor: Ombyggnad av aktiv ingrediens med lyfteffekt.

– Matrix-T: Trippel upphetsande åtgärd. Kraftfull fastande aktiv ingrediens.

Denna nya behandling och förebyggande formel är indicerad för hud med rynkor, slapphet och förlorad densitet, liksom förlorad fasthet i nackens känsliga hud, dekolleté och byst, eller någon som vill förhindra utseendet på tecken på åldrande som orsakas av tidens gång.

Detta är ett viktigt komplement för dem över 35 år, den ålder då huden lider en betydande minskning av syntesen av element som är ansvariga för dess fasthet och elasticitet.

Upptäck den bästa dagliga vårdrutinen för nacke och dekolleté

Din vanliga skönhetsrutin bör också inkludera nacke och dekolleté, två evigt bortglömda områden som du bör ta hand om lika mycket som ditt ansikte.

Här är den viktiga 3-stegs vårdritualen för att förhindra att detta bräckliga och känsliga område åldras i förtid eller verkar äldre.

Steg 1: Använd 3-i-1 Multifunktionell rengöring varje dag för att rengöra, villkora, tona och förbereda området.

Steg 2: En gång i veckan förbereder du Natural Peeling Tri-Active och Oxymask för att utföra en komplett ritual. På så sätt återställer du också skönheten i detta område genom att exfoliera och förnya huden, hålla den renad, energisk och strålande tack vare det aktiva syret som utför en superavkopplande mikromassage.

Steg 3: Applicera Tense-Lift med en extraordinär självmassage.

Vad är Tense-Lift självmassage?

Tense-Lift självmassage förbättrar krämens kraft genom att hjälpa de aktiva ingredienserna att tränga in ordentligt. Lär dig hur du applicerar krämen på halsen, dekolleté och byst för att uppnå extraordinära resultat med följande video.