WEBBSHOP
Välj en sida

Lightening

2,5 ml / 0,08 fl.oz.

AMPULL FLASH “OIL FREE”

Uppljusande aktiv föryngring.

Revolutionerande anti-age formula som både ljusar upp och jämnar ut hudtonen. Den sublima blandningen av vilda växter med blekande effekt och biotillgängligt C-vitamin ger ansiktet ett ljus som strålar från insidan. Resultatet är en jämn ton med lyster och en återfuktad hud men yngre utseende.

Finns i två format: 20 stycken och 5 stycken.

Detaljhandelsprodukt. Ej lämplig för professionell användning i skönhetssalonger.

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Speciellt för grå och ojämn hudton.

Verkan

Ljusar upp och ger lyster till huden.
Minskar synliga fläckar på ansikte, nacke, nacke och händer.
Fuktgivande anti-age.

Resultat

Jämn hudton med mer lyster.
Hydrerad hud med yngre utseende.

Ingredienser

WHITEBIO: En sammansättning av aktiva ingredienser från vilda växter med blekande effekt som ger lyster och samverkar i processen med bildandet av melanin. Minskar, bleker och förhindrar uppkomst av fläckar, fräknar och ojämn pigmentering, vilket hjälper till att jämna ut hudtonen och tillföra ljus och lyster.

VITAMIN C: Stabil och biotillgänglig Vitamin C, som till skillnad från vanlig C-vitamin kan penetrera djupt på olika nivåer utan att brytas ner, och kan användas optimalt av huden. Med en kraftfull anti-age effekt, lätt och antioxidant verkan förhindras oxidation av celler och skador som produceras av UV-strålning som orsakar för tidigt åldrande av huden. Stimulerar processen för läderhudens förnyelse, förbättrar hudens mikroreliefstruktur, samtidigt som det ger lyster och reducerar hyperpigmentering samt jämnar ut hudtonen.

HYDRA-CELL+: Hjälper till att hålla optimal intracellulär vattennivå. Det hydrerar de olika skikten i huden och förbättrar vattentäthetskapaciteten vilket garanterar en optimal koncentration och vattenbalans.