WEBBSHOP
Välj en sida

PURIFYING MASK KIT

2 Mask + 1 ampull 4 ml

SYRESÄTTANDE OCH UPPFRISKANDE

Tillverkad med marina alger, diatomaceous jord, mikroinkapslat syre och mynta.

Syresätter, återfuktar och renar huden.

Syresätter ansiktet intensivt och fungerar som en sann frisk fläkt för huden, som verkar strålande med minskade tecken på trötthet.

Tack vare sin kraftfulla renande verkan verkar masken globalt och återställer hudens ljusstyrka som går förlorad på grund av stress, föroreningar och brist på daglig vila.

Masken är framtagen med alger, O2 och mynta och främjar en övergripande förbättring av hyn, vilket ger intensiv hydrering och en trevlig och avkopplande känsla av friskhet, med en utsökt mintig arom som gör varje applikation till ett verkligt nöje.

 

Vem är den för?

Alla hudtyper. Framtagen för alla hudtyper, speciellt för stressad, tråkig och/eller kvävd hud. Kort sagt, för hud som behöver en “breather”.

Verkan

DUBBEL SYRESÄTTNINGSÅTGÄRD. Ger syre och stimulerar cellandning, vilket ökar syretillförseln till cellerna. Resultatet: ökad cellfunktion, vilket leder till en övergripande förbättring av huden, som verkar ljusare, smidig och intensivt omhändertagen.

RENANDE EFFEKT. Hjälper till att förbättra interna cellreningssystem och uppmuntrar dem att eliminera avfallselement. Detta orsakar en intensiv renande verkan inifrån huden, vilket återspeglas på utsidan.

TRIPPELHYDRATISERING. Tack vare effekten av marina alger och betain ger det en intensiv och effektiv hydrerande verkan som förhindrar uttorkning och säkerställer korrekta hudfuktighetsnivåer.

Resultat

Frisk, strålande och intensivt återfuktad hud.

Video