WEBBSHOP
Välj en sida

LUXURY ALGAE PEEL-OFF MASK

1 Mask + 1 Ampull 4 ml

ÅTERUPPLIVANDE OCH STÄRKANDE

Ansiktsmask med 24K GULDPULVER, vitaminer och mineraler.

Skönhetsplan med vitaliserande och stärkande verkan baserad på marina alger, 24K guldpulver, vitaminer, mineraler och spårämnen. Återupplivar, stärker och tillför huden unika näringsämnen.

Luxury Algae Peel-Off Mask + återupplivande ampull.

Den unika och exklusiva Luxury Algae Peel-off ansiktsmasken ger en behandling som gynnar genomträngning av de aktiva ingredienserna i masken och krämen till huden. Kan även användas på ögon och läppar och därför verkar den på områden som andra masker missar. Sänker temperaturen på din hud med upp till 6ºC, vilket har en dränerande verkan och minskar påsar och mörka ringar under ögonen samt stärker, tonar och lugnar huden.

Upptäck professionell kosmetika hemma med CASMARAS skönhetsplaner.

 
 

Vem är den för?

Alla hudtyper.
Rekommenderas starkt för mogen hud. Speciellt för dem som behöver lyster och ett tillskott av omedelbar vitalitet.
Unisex formel.

Verkan

Revitaliserande och stärkande åtgärder.

Revitalizing Ampull

Emulsion rik på aktiva ingredienser. Ger ett balanserat tillskott av vitaminer, mineraler och spårämnen som din hud behöver. Denna innovativa kombination ger bättre absorption och därför är dess effekt på huden större.

Luxury Algae Peel-Off Mask

Baserad på 24K Guldpulver, mineraler och alg extrakt. Ingredienser med hög genomträngningskraft som ger masken återupplivande och stärkande egenskaper. 
Luxury Mask förstärker fiberstrukturen i överhuden, tillför aktiva näringsämnen som stannar i huden, återför balansen som förlorats med åldern och fuktar på djupet. Föryngrande effekt.

Resultat

Revitaliserar, föryngrar och stärker huden igen. 
Huden återvinner sin ungdomliga vitalitet.

Ingredienser

MARINA ALGER: ultra fuktgivande egenskaper.

24 K GULD, VITAMINER, MINERALER OCH SPÅRÄMNEN: ingredienser med hög genomträngningskraft som ger masken återupplivande och stärkande egenskaper. Ingredienser som stannar i huden, återför balansen i huden som förlorats med åldern och fuktar huden på djupet. Föryngrande effekt.

Appliceringsfaser

STEG 1 (AMPULL): Applicera en generös mängd av ampullens innehåll på det redan rengjorda ansiktet.

STEG 2 (MASK): Häll innehållet i påse 1 plus påse 2 i locket på behållaren som fungerar som en skål. Applicera blandningen på ansiktet med smidiga och glidande rörelser utan att påföra tryck.

Applicera blandningen i en speciell ordning; börja med pannan (inklusive ögonbrynen), kinderna och ansiktets sidor och näsan från den ena sidan till den andra, helst i en enda rörelse. Täck läpparna på samma sätt.

Stäng försiktigt ett öga och täck det från mitten ut. Upprepa med det andra ögat.

STEG 3. Koppla av. Låt masken verka i minst 15 minuter. Sedan lyfter du kanterna på masken vid hårfästet och tar bort den i ett enda stycke från topp till botten. Skölj inte med vatten.

VIKTIGT: masken måste appliceras på mindre än 5 minuter, eftersom blandningen kommer att vara stel efter den 5:e minuten.